DV2026 Sohbet Odası
-
@newbie97 tabi deneyimimi kaldığım otele kadar detaylıca yaptığım masrafları vize alamadan önce yaptığım harcamalara kadar hepsini detaylıca yazacağım
-
@T-C-Kubilay-Dikici Bence siz yüksek ihtimal alırsınız hem bulunduğunuz konum hemde çalıştığınız iş dolayısıyla, youtube dan izlediğime göre kendini ifade edebilmeye bakıyormuş her şey
Biri anlatmış pasaportunda bir sürü damga olan profesör kendini ifade edemedi heyecandan red aldı diye. Sanırım bu durumda sadece o an önemli
-
@newbie97 inşallah kendimi alacakmış gibi hazırlamadım olmazsa ingiltere yada tekrar bir schengen alıp norveç fiyortlarına gideceğim 2025'de
-
@Emrah-Borazan çok şükür abi bende çalışıyorum. Işten eve evden işe. Bir ritim tutturdum simdilik. Bir burası atmosferi değiştiriyor onun haricinde rutine bağladım. 🥲 Sen fazla aktif olmayınca bende giremiyorum. Eski ekiple farklı bir hava yakalanmıştı. O zamandan kim var kim yok hatırlamıyorum da sohbet odasında biraz olay soru cevapla sınırlı kalmış bakalım nasıl olacak
-
@hashirama kimlerin olduğunu hatırlatayım istersen 😄 o sene kazanamayinca herkes hayatına döndü. Bazısı turist vizesi alıp abd ye gittiler bazısı vizeyi aldı hazırlık yapıyor. Bazısı da mesela ben vizeden red aldı sürünmeye devam ediyor 😁 Bu çekilişte inşallah bahtsizligi hep beraber kıracağız 😉
-
@Emrah-Borazan üzdün be abi. Tevafuğa bak müzik dinliyordum yorumunu okudum müziğin son cumlesi imkansız bir aşk denir. Ardından da canın sağ olsun ben çekerim, kader sağolsun ben giderim. Diyor sanatçı bu da mı gol değil be abi 🥲😅😅
-
Arkadaşlar, 'ABD'nin aldığı kararla birlikte Türk vatandaşları en erken 2026'da vize alabilecek' şeklinde birçok haber gördüm internette. Bu doğru mudur? Ben 2025 yazında Work And Travel programı aracılığıyla ABD'ye gidecektim. Haberler doğruysa nasıl oluyor?
-
@hashirama kader sağ olsun ben giderim diyor ama biz gidemiyor 😄 ama vaz geçmek yok 😉
-
@Yusuf-Kurt Turist vizesi başvurusu yaptığında 2026 ya randevu veriyor ondan bahsediyorlar yani seni bağlayan bir durum yok.
-
@Yusuf-Kurt ıstanbulun J randevuları 77 gün, ankaranınki ise 10 gün gözüküyor. Gördüğünüz haber yüksek ihtimalle turist vizesi ile alakalı
-
@Yusuf-Kurt Hocam o vize verilen en erken tarih, ama düzenli kontrol edildiğinde 1 ay 1 ay 1 hafta 1 hafta gibi randevunuzu erkene çeke çeke çok yakın bir tarihe denk getirebiliyorsunuz. Mesela benim önceden kullandığım bir tarayıcı eklentisi var sitede herhangi bir değişiklik olduğunda bildirim gönderiyordu, veya orada burada botlar var düzenli sayfayı kontrol ediyor, boş yer açılırsa bildirim gidiyor gibi düşünün
Kısaca ben randevumu alayım hiç dokunmayım derseniz 2026 da mülakata girersiniz ama ufak bir çabayla yada ücretle randevunuzu 1 ay içerisine bile alabilirsiniz
-
DV2025 kazananiyim ama siralamam 14k larda , Bu yilki DV2026 ceklisine katilsam Mevcut hak kazandigim DV2025 hakkim yanar mi ?
-
@ollqher hayır yanmaz
-
@ollqher ben 2025 katılmıştım çekilişe katılabilirsin sıkıntı olmaz
-
@T-C-Kubilay-Dikici hocam selam alakasiz olacak ama agustosta basvurdunuz aralikta ankara randevu mu verdi
-
@newbie97 boş bordo pasaporta red veriliyor. yeşil pasaporta boşta olsa vize verilme ihtimali yüksektir. bordo pasaportlara göçmen tipi ile bakılıyor
-
@kalimero Merhabalar hayır ilk randevu tarihim ocak 2026 vermişti sonra sıkı bir takiple her boş anımda kontrol ettim aralık 2024 boşluk buldum değiştirdim
-
@salihcak0 onlar sistemlerinden daha önce yurtdışına çıktınız mı çıkmadınız mı görüyorlar, sizin dediğiniz kısmen doğru. Boş pasaporta vize alan çok insan gördüm yeşile de red alan çok insan gördüm. Genel olarak red profilleri 18-40 yaş arası bekar erkekler oluyormuş diye duydum
Ah benim zamanımda yeşil pasaport hakkım da vardı almadım zaten bordoya ücret ödemedim diye. Sonra alayım dedim baktım 25 yaş şartı varmış ben çoktan geçirdim. Bana bi bordo verdiler 5 senelik pasaport onun da süresi doldu işte. En başta 10 yıllık verselerdi şimdi pasaport derdine düşmeyecektim
-
@Emrah-Borazan hayallerimizden gidiyoruz her sene abi 😅
-
Günaydın 🌞
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
38
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.4k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum