Hayır yaşamadım
-
Hocam ben de 2000 li yıllardan beri başvuruyorum ama hobi amaçlı. Çıkarsa ne ala diye diye 20li yaşlardan 40lı yaşlara geldim:) Bu sene çıktı.
Anne ve babanız için çok doğru bir seçim yapmışsınız ve evi sattırmamışsınız.
Benim nerdeyse 30senedir turist vizem var. Bu vizeyle yapmadığım şey kalmadı. İş kurdum (legal), iş batırdım, bir kaç tane arabam oldu aldım, sattım, alabildiğince gezdim, bir green cardlı ne yaptıysa hepsini yaptım, belki de fazlasını.
Kısmet, bu vize ile kızım orda doğdu, abd vatandaşı oldu. Ailemden bir sürü kişi bizim sayemizde amerika ile tanıştı vs vs vs.Görüyorum ki sizin de turist vizeniz var. Bence çok şanslısınız. Green card çıkmazsa da zerre üzülmeyin. Vizeniz çok kıymetli. Bu sene kesin gidin gezmeye.
Green card mevzusu çok başka ve gerçekten en istemediğiniz anda çıkıyor(muş) 🙂@T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
@AhmetGS17 tavsiyeleriniz deneyimleriniz tecrübeleriniz altın değerinde benim için umarım hakkımız da hangisi hayırlıysa o olur amerikayı hep görmek yaşamak istemişimdir benim kafam sadece ticarete çalışıyor bir söz var dır 1 +1 kaç yapar diye ben bu soruya her zaman size kaç lazım diye cevap veririm lazım olan vermek için elimden geleni yaparım bu yüzden iş alanım benim finans sayılar paralar yatırımlar bir çok alan işimi zevkle yaptığım için sonuçları her zaman güzel olmuştur bu özelliğimi ailem iş planlarımla küçükken fark etti ve hayalim hep amerika da işyapmaktı bir gün evde otururken babam seni amerikaya göndermemi istermisin dedi olur dedim tırcı babam kuaför annem tırnakları ile çalışarak almış olduğu 2 evden birini satma kararı aldılar sırf bana sermaye olması için bunu duyunca yapmayın dedim ve hayalimden vaz geçtim türkiyede güzel bir işim güzel bir kariyerim var emeklerimi mücadelemin meyvesini yiyorum sadece hayalimi ve çocuklarımın hayalini gerçekleştirmek için gitmek istiyorum baktın gc çıkmadı hep görmek istediğim amerikayi bu yaz allahtan mani gelmezse amerikaya gideceğim truist vizesi ile 🙂
-
@mehmetizmirli kesinlikle katılıyorum bu kadar uğraş verip beklemeye gerek yok en azından hakkı kazanmak lazım. Ticarette öğrendiğim laf pek tam oturmasada "en iyi para, cepteki paradır" kuralından en iyi vize, hak kazanılmış vizedir.
-
22 Ocak 2025 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere USCIS, yasal daimi mukim statüsüne geçiş için başvuruda bulunanların Form I-693, Göçmenlik Tıbbi Muayene Raporu ve Aşı Kaydı üzerinde COVID-19 aşısı olduklarına dair belge sunmalarına ilişkin her türlü gereklilikten feragat etmektedir. USCIS, COVID-19 aşısının kanıtlanmasıyla ilgili herhangi bir Kanıt Talebi veya Reddetme Niyeti Bildirimi yayınlamayacaktır. USCIS, başvuru sahibinin COVID-19 aşısı olduğuna dair belge sunmamasına dayanarak herhangi bir statü düzeltme başvurusunu reddetmeyecektir.
Göçmen vize mülakatı öncesi sağlık muayenesi kontrolüne girecek kişilerin, mülakata girecekleri ülkedeki konsolosluğun veya kurumun yetkilendirdiği sağlık kuruluşu ile konuyu teyit etmesi süreçleri açısından faydalı olacaktır. Bol şans 🍀
-
@nevermore AP ye kaldım dedin ne demek istedin anlamadım psikolog mu eğer öyleyse bir problem yaşasın mı bendede çok sövme var 😕
-
@Vie, içinde söyledi: LGBTQ+ bireyler icin göçmen vize süreci
Merhabalar.
Kız arkadaşımla evlenmek istiyoruz da çok araştırma yaptık. Danimarka’dan vize reddi alma olasılığımız var. Bugün araştırmalarımız sonucunda Karadağ’da da böyle bir imkanımız olabileceğini öğrendik. Acaba Karadağ’da evlilik yapsak apostil onaylı belge alsak bu Amerika’da geçerli olur mu? Şöyle greencard aracılığı ile birlikte gitmeyi düşünüyoruz. Yani DS-260 formunu açtıracağız evlilik sonrasında. Acaba Karadağ’da yaptığımız evlilik yeterli olur mu yoksa illa Danimarka ya da Arjantin gibi ülkeleri mi tercih etmeliyiz? Bu konuda bilgisi olan yanıt verebilir mi acaba?Karadag'da henuz bu evlilik mumkun degil ama diger AB ulkeleri sadece toreni bir hizmet verimi olarak burada yapabilir, ama Karadag ulkesinde dedigim gibi sadece domestic/civil patrenership kabulu var yasal olarak. Bunu da ABD kabul etmiyor baska Common Law ulkeleri kabul etse de... Hatta soyle soyleyeyim Yunanistan bile Subat 2024 itibariyle kabul etti ayni cinsiyet evliliklerini yasal olarak.
Turist olarak nikah yapabildiginiz ve medeni olarak bu hakkin oldugu her ulkeden aldiginiz belge benzer ulkelerde gecerli. Mesela Danimarka'da evlendiniz, bu butun diger benzer ulkelerde gecerli. Bu arada Danimarka'da bu hizmeti sunan yerler UK tabanli avukatlik burolaridir genelde, hatta Cebelitarik'ta da yapilir nikah, kayitlar Danimarka'nin siteminde olur. Bu arada herkes kendisi de ilgili belgeleri doldurup, belediyelerden randevu alip nikah yapabilir, neredeyse ucretsizdir hatta bu yok normal seyahat masrafi disinda.
Vize sorununuz yoksa en yakin ulkede islem baslatin, varsa Arjantin ve Uruguay iyi bir secenek, sadece kan tahlili gerekebiliyor diger ulkelerden farkli olarak. Bana ulasabilirsiniz.
Bol sanslar. -
@demirdenkadifeldiven evet sıkıntı yok.
-
Cuma günü unganlarda sağlık kontrolüne girecekl olan var mıdır?
-
merhaba arkadaslar, şubatta turkiye seyahatim olacak, green cardliyim ama amerikaya donecegim gun tam 6 ay kalmis oluyor pasaportumun, sizce ucaga alinir miyim?
-
@erayemre AP ye kalınca prosedüre gereği isterler red mi onay mı onu vereceğiniz açıklamaya göre değerlendirirler. mesela hangi suçtan ne kadar ceza TCKda var bunu kendi yasaları ile kıyas edip ağır bir suç ise belki olumsuz olacak veya hafif bulurlarsa onay verecekler AP sonunda.. siz madde madde onlaro açıklamanız lazım... Yalnizca karar yasasini gondermem yeterli olur mu? Yoksa tum bahsi gecen ve ozellikle memurun isaretledigi maddeler sunulmali midir? Cunku diger maddeler isin icine girince durum daha ciddi gozukuyor, bu sonucumu olumsuz etkiler mi? DİYEW YAZMIŞSINIZ** BENCE İSTEDİKLERİNİ YAPIP GÖDERİN ANCAK SİZİN CEZANIZIN AZ OLDUĞUNU VURGULAYIN BELKİ İLK suçunuz veya iyi hal vs bunu vurgulayın... olumlu da olabilir inşh olumlu olur onayı alırsınız
-
-
İnşallah hocam, çok teşekkür ederim.
-
@ayvalik10 hocam linkini güncelleme ya da tekrar yükleme imkanınız var mı?
-
İyi akşamlar, ABD’de fabrikası olan biri bana sponsor olup şu anda çalışma vizesi için USCIS ile görüşüp vize almamı sağlayabilir mi? Bu sırada ben mülakata orada girebilir miyim?
Bildiğim kadarıyla DS-260 formunu doldurduğum için başka bir vizeye başvurmam sıkıntılı. Ama ben değil de bir işveren bunu oradan yaparsa süreç nasıl ilerler?
-
@Umut-kılıç mülakata ankara'da gireceksiniz, konsolosluk adresi..
eğer bahsettiğiniz kurum unganlar ise endişe etmenize gerek yok.
ilgili raporu hard copy olarak onlardna temin edebilirsiniz dilerseniz.
kurumla iletişme geçmelisiniz. -
Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂
-
Mesela ben de bulamıyorum diplomamı. Ben 2019 yılında emekli oldum memuriyetten. Ayrılırken dosyalara baktım bulamadım. Gerçi hatırladığım kadarıyla noter tasdikli nüshası vardı bir yerlerde. Ama greencard çıkarsa işi garantiye almak için okuldan gidip tekrar çıkartacağım. Ayrıca bilgisayar kurs diplomam da soft nüshası mevcut. Basılı nüshayı da halk eğitimden çıktısını alacağım.
-
Adam Metrobuste de ayakta. Ömrü ayajta geçmiş. Walmart ta rafa süt dizerkende ayakta olmak koymaz. Sittin senedir TR de ve bir birikimi yok. Firsat gelmis Amerika ya gidiyor. Sonucta, harcla da olsa borclada olsa yasal olarak Amerika ya varmis. Herkesin kicinin ebati farklidir. Oturdugumuz yerden don bicmeyelim.
-
@2000ruhu yalnız değilmişim aynı soruyu soran birini bulmak iyi hissettirdi 😄 sağlık, eğitim, iş özellikle yıl sonu gibi karışık durumlar içerisindeyiz, forum yöneticimizin fikrini ben de merak ediyorum, bir kaç çıkış yolu var aslında, mülakata girip sağlık raporunu sonradan da alabiliriz, sağlık randevusundan sonra Tr dönüş yapıp bir hafta sonra tekrar da Hk da gidebiliriz (maliyetli olan)
DV2026 Sohbet Odası
-
Umarım buraya sadece “ben başardım umudunuzu kesmeyin” demek için gelirim.
-
Aylardır bu sayfanın açılmasını bekliyordum, şimdiden yerimi alıyorum
-
Herkese merhaba 3. Oldum
-
Umuyorum bu sene buradan devam etmem.:)
-
Oo çok erken değil mi yav
-
biz yerimizi alalım da ne olur ne olmaz
-
ilk sayfadan yerimizi kapalım zaten seneye buradayız
-
çok hızlısınız
-
+1 koltuk ta benim için
-
odanın ismini görünce moralim bozuldu durun bir sonuçlar açıklansın
-
abi naptınız daha bismillah
-
şuraya ufaktan bi park edelim geçen yıl sohbet odasını ben açmıştım abdye bakış açım tamamen değişmişti ve bunu yazarken iyi ki turist vizem reddedildi diyebiliyorum hayat süprizlerle dolu 2025 son başvuru yaptığım yıl şans sizinle olsun
-
Ben seyirciyim siz devam edin
-
Umarım DV2025 kazanırız da buraya bilgi aktarımı yapabiliriz :))
-
şimdi hem 25 hem 26 sayfasına bakıyorum zor oluyor.
-
hissediyorum ya you have been randomly selected diye bir yazi cikacak
-
Haydi bismillah son 9dk
-
Son 7 dakika.
-
Hayırlı olsun sayfa çıkmazsa sadece arada girip sürecten haberdar olmak için bakarım son başvurumdu kalacaklara şimdiden bol şans
-
bizden bu kadar
Benzer Başlıklar
115
50.6k
Users
4.8k
Topics
473.5k