DV2025 Sohbet Odası
-
@EasternStar bununda yolları var tabi evliyseniz eş üzerinden e2 ile kendinize çalışma izni alabilir kendi mesleğinizi yapabilirsiniz
-
@mesut1905 O da mesleğe bağlı, işverenler üzerinde herhangi bir "expiry date" yazan çalışma iznine sahip kişilerle uzun süreli iş anlaşması yapmaktan kaçınıyorlar. Yapabileceğiniz işler fazla nitelikli olmuyor.
-
Butun hristiyan din kardeslerime mutlu noeller... Tanri 2024 de yuzumuzu guldurecek
-
son 130 gün kala!!! umarım keyifler yerindedir.
Şu iğrenç soğuk kış günlerinde Florida'nın sıcak kollarında olmak vardı şu an.
-
@elektra 130 gün sonra buralarda iğne atsan yere düşmeyecek ahanda buraya yazıyorum :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@elektra Son 1 haftadır çok yağmurlu ve rüzgarlı ama yine de sıcak :)
-
Asgari ücret zammı da açıklandığına göre değerli yorumlarınızı yavaş yavaş okumaya başlarız diye düşünüyorum.Fakirleşme yolunda uygun adım marş..yoksa koşar adım mıydı
-
@Birgariphayat Mehter şekli hocam 3 ileri 1 geri :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Birgariphayat Şu an ilgimi çeken tek şey yukarıdaki geri sayım sayacı hocam :)
-
@hasnotben Hayatlar saymakla geçiyor be hocam, sayılı gün denildiği gibi hızlı geçmiyor.
-
Herkese günaydın arkadaşlar. Yine her sabah olduğu gibi iş yerime gelir gelmez foruma girdim ve yazıları okuyorum :)
-
@hasnotben günaydın, aynı durumdayız. sap'den sonra açtığım ilk site resmen :')
-
@hasnotben Keşke değse ama beklediğimize de değmiyor o sayaç.Sadece sohbet için giriyorum foruma eski beklenti kalmadı
-
@Birgariphayat Bir gün değecek biliyorum. Geçen seneki gibi heyecan bende de yok ama sayaç azaldıkça eski heyecan geliyor merak etme sayaç bi 50 altına insin sen gör :)
-
@hasnotben önce yılbaşı sonra 15 gün tatil sonra ramazan tatili saymak bitecek bu 3 gün geçtiği zaman heyecan gelecek geriye
-
@ayvalik10 çocukken dedemle aramda hep geçen muhabbet: sorardım dede ne zaman bayram diye o da derdi yatıcaz kalkıcaz yatıcaz kalkıcaz bi daha yatıcaz kalkıcaz bayram :)
-
- veya 3. denemeden sonra hala umutla bekleyen varsa çekiliş sonuçlarını o umuttan bende çok isterdim. Arada bir uğruyor fakat çok kısa uğruyor :D Ne diyelim Hasbünallahu ve nimel vekil. :)
-
İnsanı bu umuda zorlayan şimdiki yaşadığı problemler bence. Buradaki çoğu kişiden hayatı tıkırında gidenler sanmıyorum ki buraya umut bağlasın.
-
Arkadaşlar 1 ay sonra 90 ları sayacağız :)
-
@Atlantis00 Ben o konuda çok umursamazım sanırım 100 defa başvursam hepsinde yine aynı heyecanım olur :D neticede kazanma ihtimalin de var kaybetme ihtimalin de... Sayaçtan bağımsız şu an son 15 güne girmişiz gibi heyecanlıyım ben mesela :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum