Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
17.0k 1.1k 1.2m 1.1k

• @fatih-donmez bol şans diliyorum öncelikle, umarım vizenizi kolaylıkla alırsınız. Honkong Mülakatı için benim gibi bir çok arkadaş sizin deneyimlerinizi merakla bekliyor paylaşımlarınızı bekliyoruz tekrardan bol şans

• @fatih-donmez Hayırlı olsun, umarım mülakatı sorunsuz atlatırsınız, ben de hong kong a aktarmıştım beklerken stresden bir şey olacak sonunda nasıl atlatacağım şu stresli günleri bilmiyorum.

• @dogan28 İlk önce teşekkür ederim. Umarım kimse bir sorun yaşamadan vizesini alır. Atlatırız bir sıkıntı olmadan umarım

• @fatih-donmez heyecanınızın hayallerinize ulaşması dileğiyle randevunuz hayırlı olsun.

• @cemal1153 Teşekkür ederim. Umarım sizlerde sorunsuz alırsınız vizenizi.

• @fatih-donmez teşekkür ederim. Bol şans diliyorum.

• Arkadaşlar merhaba,

Green Card sahipleri Kanada girişlerinde vizeden muaf oluyorlar ama Amerikaya ilk girişten önce pasaporta basılı olan vizeyle de Kanadaya giriş yapılıyor mu acaba?

Şundan dolayı soruyorum; aktarmalı uçuşlarda Kanadada 13-14 saat aktarması olan uçuşlar var, Kanada aktarması sırasında ülkeye girişe izin verirler mi acaba? Bu konuda bilgisi olan var mı?

• ⭐⭐⭐

Yaa Koca Atlantiği geçip Kanada ya inmenin ne anlamı var..😂😂 Kanadaya uçtuğun sürede NY a uçmak daha caiz değil mi?😉

• @Flight101, içinde söyledi: DV2025 Sohbet Odası

Yaa Koca Atlantiği geçip Kanada ya inmenin ne anlamı var..😂😂 Kanadaya uçtuğun sürede NY a uçmak daha caiz değil mi?😉

Arkadaşım Kanadada yaşıyor da, yanımızda da kedi var, biraz orda misafirlik yapmayı düşünüyoruz ondan 😄

• ⭐⭐⭐

Benim de arkadaşım Toronto ya yerleşti..Benim planım iş mesai koşuşturmasına girmeden GC leri alınca arabayla ziyaretine gitmek... Toronto Niagara gezisi 😉

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar, legal veya kaçak bir yolla ABD'ye giriş yapıp yine legal veya kaçak yollarla bir şekilde 5 sene boyunca ABD'de yaşadıktan sonra ABD vatandaşlığına başvurma hakkı kazanıyor muyuz? Yoksa bu yalnızca Green Card'lılar için mi geçerli?

• ⭐⭐

@Yusuf-Kurt merhabalar, vatandaslik icin green cardiniz olmasi gerekiyor. diger vize turlerinden(ogrenci,turist vs.) vatandaslik alamiyorsunuz diye biliyorum.

• @Yusuf-Kurt Youtube da 47 yaşında Yetkin Menteş diye bir abi var. Kendisi 42 yaşında yani 5 yıl önce amerikaya turist vizesiyle gelip sonra da ilticaya başvuruyor ailesiyle. 1 ay önce Green Cardını aldı, 5 yıl sonrada ABD vatandaşı olacak. Tabi 5 yılın 2,5 yılı ABD de bulunmak ve tek seferde 6 aydan fazla ABD dışında bulunmamak gibi şartları sağlamak kaydıyla.

• @ramsen18 benım eşimin kardeşi 7,5 yıldır amerıkada ve hiç bir hakkı da yok gelemıyor gidemıyor vatandaşlıkda alamıyor sürekli basvuru yapıyor ama sonuçlar hep olumsuz

• ⭐⭐⭐

@ahmeterol1912
    Selamlar.. Trump geliyor gibi demişsiniz ancak anket sonuçlarına göre Harris %1.2 puan ile önde görünüyor...Bizim bilmediğimiz bir haber mi geldi size 😉

• @Flight101 gündemi iyi takip etmiyorsunuz sanırım veya hatalı anketlere mi bakıyorsunuz güncel anketlere bakmanızı öneririm 🙂

• ⭐⭐⭐

Demekki benim baktığım CNN ve BBC havuz medyasına ait..😂😂Doğrusu neresi link alabilşr miyim..😉

• @Flight101 https://www.realclearpolling.com/polls/president/general/2024/trump-vs-harris

Bu arada direk yüzdeye bakıp önde veya geride diye bir şey yok amerika da bildiğimizden biraz farklı seçim anlayışı var eyalet puanı vs

• ⭐⭐⭐

Güzel siteymiş..20 Yıldır kuzenim Amerika da onadan az önce aldığım Harris cevabıydı..Ancak şöyle bir ekleme de yaptı "Son iki seçimdir anketler tutmuyor" 😉

Benzer Başlıklar

• DV2027 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    210k Bakış
    Serhat Tarhan 0S
    @T.C.-Kubilay-Dikici İNŞALLAH ABİCİM VALLA İNŞALLAH
  • DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    441k Bakış
    K
    @Betül-0 Sizin cn numaranız benden küçük,ama ben sizden önce mülakata girmişim, Nisan 1 de
  • DV2023 Sohbet Odası

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21k
    1
    42 Oy
    21k İleti
    2m Bakış
    batuhannulusoyyB
    @Cihangir-KILIÇ Bu yıl bende yine fiyasko. Senin sesin çıkmamış ama inşallah hayırlısı olmuştur.
  • DV2022 Bekleme Odası

22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k