-
@Byz, içinde söyledi: Amerika'da adres değişikliği yapmak USCIS (AR-11 form)
Sayin @crazycells dediginiz gibi yeniden online code istedim ve basvuru formunu OS155A olarak sectim gelecek cevapla birlikte sorumu burada guncelleyecegim.
Evet, dosya hesabinizda gorununce inbox bolumu acilacaktir. Su an herhangi bir dosya olmadigi icin mesaj bolumunun gorunmemesi normal diye dusunuyorum.
-
@yxlc Öncelikle vize sürecinizi imzanıza taşıyın.
Daha sonra BU BAŞLIĞI okuyun.
Excel tablosuna kayıt olun.Sonra sorularınızı sorabilirsiniz.
-
@Uçan-hollandalı o zaten Allah'ın emri 😃
-
@Berkay-BHR Tamamdır, çok sevindim, bilgilendirme için teşekkürler.
-
@Serap-2 Üniversite okuyan öğrencinin hayali diploma iş vs. Olmalı değil mi hocam ?
Bizimki Amerikada Avrupa'da garsonluk yapmak... -
@adaderyaela en son nereden mezun olduysanız onu yazmanız lazım.
-
@Özberk red aldiktan sonra feragat etmek için başvuru yaptım. O da yaklaşık 10 ay kadar sürdü.
-
Kimseye etmem şikayet ağlarım ben halime, titrerim mücrim gibi baktıkça istikbalime!
-
@Mehmet-Yıldız, içinde söyledi: Greencard'a başvurduktan sonra turist vizesi alabilir miyim?
Benim de ağustosta randevum var, muhtemelen vize vermeyeceklerdir. Giden 160$ oldu 🙂
Bol sanslar. Gidis amaciniz turistik seyahat mi? Yoksa baska bir seyahat nedeniniz mevcut mu?
-
@Prm-oguzhan bende öyle düşünüyorum
-
@mamudo pasaportunuza basılı vizenizi elinize almadan hiçbir mal varlığınızı satmayın!
onların değerlerini gösteren expertiz raporlarını sunabilirsiniz.
eğer eş, dosttan hesabınızda gösterecek para alma durumunuz olursa bunu yapmanız en mantıklısı. mülakat sonrası iade edersiniz. -
Gecen hafta saglik muayenesi olduk ve gecen haftaya kadar 2 doz asi isteniyordu. Bu hafta yenilendi sanirim. Cocuklar icin sevindim bu gelismeye.
-
Yeri ve zamanı değil belki ama olası DV2024 mülakat alanlara tavsiyem masraflarıda hesaplamları olsun. Hazırlıklı oluruz. Ben 4 kişilik aile olarak gidicem. Sadece vize almak için çıkan rakamların toplamı arabamın değerine denk geliyor gibi. Arabam eski buarada 🙂 4300$ gibi maksimum cıkabilir gibi duruyor.
-
@dratay, içinde söyledi: Green card başvuru
mrb arkadaşlar benim iki ismim var başvuruda name kısmına mehmet ali mi yoksa mehmetali şeklinde yazmam mı doğru
forumda 2.ci ad olarak zaten geciyor. Yani ilk adiniz 2.adiniz (var ise) soyadiniz seklinde. 2.ad yok ise zaten orda kutucuk var onu isaretliyorsun.
-
-
@Yıldıray81 @AYSY33 çok teşekkür ederim 🙏
-
-
-
-
Merhaba, konuyu tekrar hortlatıyorum. Şu an kimlikteki ve pasaporttaki adım Kaya Öztürk. Nüfus müdürlüğünün e devletten açtığı kimlikteki isim başvurusuna başvurdum. Adımı Ahmet Kaya Öztürk olarak değiştirdim. Sonra başvurduğum ismimin tam haliyle yani Ahmet Kaya Öztürk green carda da başvurdum. Hala ismimde değişiklik olmadı yani hala Kaya Öztürk olarak geçiyor. Sorun şu Ahmet Kaya Öztürk ismimle hak kazandım. Şimdi Ds 260'ı nasıl doldurmalıyım ? İsim sürecini hızlandırıp dava açıp Ahmet Kaya Öztürk yapabilirim. Şu anki süreci nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yol gösterebilir misiniz ?

DV2025 Sohbet Odası
-
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuyu açmadan önce cok düşündüm forumda imza konum olsun ve 2024 yılı için son totemimi yapayım diyerek açtım..
Dilerim ki kimse bu odaya girmeden 2024 yılının kazanan talihlileri olur ancak durumlar maalesef bunu göstermeyecek. Bunun bir çekiliş olduğunu ve %2den küçük bi şansınız olduğunu unutmayın.
Yeni başvuru yapacak ve başvuruyu bekleyecek olan arkadaşlara en önemli önerim kendinizi kaptırıp önünüze gelen fırsatları ters tepmeyin bizzat bunu deneyimleyen biri olarak umarım saatler sonrasının benim hayatımı degisterecegini ummak istiyorum.
2024 yılında kaybedip teselli arayan herkes buraya içini dökmekte serbest…
2024 Green card süreci hakkında genel sorularınızı; https://yesilkartforum.com/forum/topic/6410/dv2024-2024-green-card-lotosu-aşamaları
2024 Green Card süreci hakkında sayısal verileri inceleyeceğiniz konu;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6398/sayılarla-dv2024
2024 Green Card sürecinin mülakat deneyimlerine;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/6411/dv2024-mülakat-deneyimleri
Linklerinden ulaşabilirsiniz herkes için herşeyin en hayırlısını diliyorum.
-
-
Tam zamanında açılmış konu
-
@waterman cok hizlisiniz sayin @waterman
henuz sonuclar bile aciklanmadi. gonul ister ki tum forum uyeleri talihli olsun ve herkesi ABD'ye yolcu edelim ama tabii istatistiksel olarak imkansiza yakin.
Cekilis sonucunu bekleyen tum forum uyelerine bol sanslar dilerim!
DV2025 konusunda bilgiler aciklandiktan sonra takvimi olusturup ilk iletiye ekleyecegim.
-
@crazycells açıklanmasına son saatler kala yapacağım totemi gerçekleştirdim, bunu yapmak uzun zamandır aklımdaydı. Sorunsuz geçireceğimiz bir mali yıla adım atmak olsun herkese bol şans
-
İlk sayfada yerimizi alalım. Umarım seneye burada mesai yapmayız
-
Aldık yerimizi
-
İmzamızı bile düzenledik. 2026 açılırsa şimdiden oraya bile geçerim
-
Hızlısınız çokça
-
Şimdiden alalım yerimizi.
-
Şöyle ilk sayfaya kurulalım
-
@waterman olm çok hızlısın. Bi dur. Belki kazananlar odasını açardın.
Bu odaya bir daha yazmamak ümidiyle bekleyen arkadaşlara iyi sohbetler diliyorum. -
@ilkerkaynar90 abi sen VIP müşterimizsin
-
Umarım bu sayfaya düşmek nasip olmaz...
-
önlerden yerimizi alalım her ihtimale karşı...
-
@Uçan-hollandalı alıştık artık
-
@jure Mümkünse alışmayalım çünkü ne demiş üstad "Alışmak sevmekten daha zor geliyor"
-
İlk defa başvuracağım dv çekilişi olacak bu. Ağustos ayı gibi fotoğrafımı ayarlarım. Eylül ayında görüşmek üzere.
-
Hadi totemi yapalım o zaman
-
Biz buradan devam etmeyelim artık lütfen.
-
2024 açıklanmadan 2025 te yerimizi alalım
Benzer Başlıklar
111
31.6k
Users
5.1k
Topics
362.2k