Var diye biliyorum çalışanlardan biri oralar gidiyoruz dedi bana Los Angeles da merkezleri
-
Merhaba
Istanbul Kadikoyden size yaziyorum. Ilaniniz ile ilgili görüşmek isterim.
Selamlar
H.Sinan ÜNAL
+905340180845
hsinanunal@gmail.com -
Ozellikle Magenta Max planda olanlar icin yeni bir kampanya var, bedava hat ekleme kampanyasi!
Eger 1+ yildan uzun suredir T-mobile musterisi iseniz ve hesabinizda hicbir bedava hat yoksa, yeni bir bedava hat ekleyebiliyorsunuz. Kampanyanin ismi "2023 Line On Us P6"
tmobile kampanyasi.jpg
Musteri hizmetlerini arayip hesabinizin bu kampanyaya uygun olup olmadigini sorabilirsiniz.
Musteri hizmetlerine 611 nolu numaradan, web sitesindeki chat uzerinden veya twitter/facebook uzerindeki T-force ile ulasabilirsiniz.
Eger hesabiniz bu ucretsiz hata uygun degilse, Magenta Max icin su an devam eden baska bir kampanya daha var "2 hat al, 1 hat ode" kampanyasi. Yani hesabiniza 2 yeni numara ekleyeceksiniz ama bu kampanya ile bunlardan 1 tanesi ucretsiz olacak.
Bu kampanyalar Magenta Max disindaki planlara da uygun olabilir, buna emin olmak icin lutfen T-force'a ulasip sorun. Hesabiniza uygun kampanya olup olmadigini bu sekilde ogrenebilirsiniz. T-mobile musteri hizmetlerinden en iyi olanlari twitter ve facebook uzerinden hizmet veren T-force.
-
@doganUS mehaba nasıl bir iş bilfgi verirmisniz
-
Merhaba Green Card kazanmış Hanımlar,
Conneticut eyaletinde yaşayan bir aileyiz ,1 ve 12 yaşında iki çocuğumuz var. Eylül 2023 de başlamak üzere bebeğimizle ilgilenecek birini aramaktayız. Size Evimizde rahat bir oda ve mutfak masrafı olmadan bir yaşam sağlayabiliriz. Ayrıca aylık 1000 dolar bütçemiz var. Amerika'ya alışma sürecinde sizler için iyi bir fırsat olabilir. ilgilenen arkadaşlar burcinonus@gmail.com a yazabilir.
teşekkürler -
Merhaba,
Biz Westport,, Connecticut ta yaşayan bir aileyiz. İki çocuğumuz var 12 ve 1 yaşlarında. Eylül 2023 de başlamak üzere 1 yaşındaki çocuğumuza bakıcı arıyoruz. Türkiye'den yeni gelecek arkadaşlar için iyi bir başlangıç, alışma fırsatı. Evimiz'de Rahat bir oda ve mutfak masrafsız yaşam sağlayacağız, 1000 usd aylık maaş. ilgilenen arkadaşlar burcinonus@gmail.com adresine mail atınız. -
-
@Tarık-B Merhaba, kendim icin sormadim aslinda. Ilgilenenlere ucret/maas ve diger benefits kisimlarini da ana konuda aciklarsaniz, ona gore sizinle iletisime gecerler. Daha aydinlatici olmasi acisindan, lutfen paylasin!
-
Mutfak/banyo dolaplari dizayn ve satisi yapabilecek tecrubeli ''sales manager'' ariyoruz.
Dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, mutfak/banyo dolaplari bolumunu yonetecek,
Ingilizce'ye cok iyi derecede hakim (Okuma-yazma-konusma),
Halen Amerika'da ikamet eden ve calisma izni bulunan adaylar,
Sektorde tecrubeli (Ozellikle mutfak dolap dizayn isinde daha once manager seviyesince calismis),
Full time calisacak,
Adaylarin bu ilana basvuru yapmalari rica olunur.
-
San Francisco - Bay Area bolgesinde, dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, dis satis departmaninda gorev yapmak uzere arkadaslar ariyoruz.
Sektorde tecrubesi olan arkadaslarin basvurularina oncelik verilecektir.
Full time calisacak,
Seyahat engeli olmayan,
Ingilizce'ye iyi derecede hakim, (Okuma, yazma, konusma),
Halen ABD'nde yasal olarak bulunan,
Yukaridaki sartlara sahip adaylarin bu site uzerinden basvuru yapmalari rica olunur.
-
Hala projeye devam mı? görüşebiliriz dilerseniz
-
-
@Teo merhaba , indeed gibi iş bulma siteleri var ben henüz gitmedim tır şoförü olmak istiyorum amerikalı bir kadına sordum o da bu işi yapıyor , başlangıçta 0,45 cent ile başlamış sonra 0,55 olmuş bana en iyisi UPS te çalışmak dedi iş kolayca bulursunuz , sadece youtube videolarından dinlediklerimi paylaşabilirim ABD de Türkler den uzak durun diyorlar kesinlikle hakkınızı vermiyorlarmış bunu 1 kişiden izlemedim yinede tercih sizin üstad birde zippia sitesine bakın ordada çok tır işi var ilanlarda
-
CDL A takım Şöförü Ananıyor.
Columbus Ohio şehrinde uzun yol şöförü arıyorum
80 cpm
Sağlık sigortası
1 hafta ücretli tatil4 yada 5 gün yolda geçiyor
Hafta sonu eve gelinirBeni arayın
Teşekkür
-
@MySea teşekkürler. Evet hocam Mersinliyiz biz de. Teşekkürler. Saygılarımla.
-
-
CDL A Sürücüleri aranıyor Ohio Eyaletinde
AMERIKA BIRLEŞİK DEVLETLERİNDE YAŞAYAN TÜRK VATANDAŞLARI İÇİN İYİ FIRSAT -
CDL A SÜRÜCÜ LİSANSLI TIR ŞOFÖRLERİ ARANIYOR!SOLO SÜRÜCÜLER
TAKIM SÜRÜCÜLERİSağlık sigortası sağlanır
Solo 70 cpm (70 cent her mil için)
Takım 80 cpm (80 cent her mil için) -
@serdaratalay Cok gecmis olsun! Acil sifalar dilerim..
-
Acil eleman ilanı - Garland Texas
-
Selamlar
Garland da depo işinde dedtek olacak arkadaşlar arıyoruz. Saatlik ücret dolgundur. Yakın bölgeden gelinecekse benzin bedelini konuşuruz.Tr numaram: 05555736693
-
@doganUS mehaba nasıl bir iş bilfgi verirmisniz
Benzer Başlıklar
131
28.6k
Users
4.8k
Topics
341.5k