DV2024 Sohbet Odası
-
@Emrah-Borazan :smiling_face_with_halo: dogruuu pozitifff pozitiff bol bol günesi selamlayacagimiz yere yakin zamanda ins :D
-
Az önce B1/B2 Turist vizesi mülakatı okudum. Vize alabilmem için çocuk yapmam gerekiyormuş gibi algıladım 😅 Ya vermezlerse stresi oldu 👀
-
Arkadaşlar bugün Amerikada emlak piyasasına baktım. Eski evler 60-150 m2 evler dolar bazında olmasına rağmen Türkiyedeki evlerden ucuz geldi bana 7500-30000 dolar arası .biraz bakım istiyor evler. bu saydığım evler müstakil bahçeli evler.Yıllık vergileri 50-3000 dolar arası yani dolar bu kadar yüksek olmasına rağmen bana Amerikada ev fiyatları açısından daha cazip geldi.
-
@Rüştü-Gürbüz elini çabuk tut o zaman 😂😂😂
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Rüştü-Gürbüz elini çabuk tut o zaman 😂😂😂
Hahaha yok yahu gitmeden çocuk düşünmüyorum 🙂
-
@Rüştü-Gürbüz mantıklı aslında direkt vatandaş miss
-
@Emrah-Borazan Yani o da varda şu an bu ülkede çocuk yetiştirmek çok zor şahsi düşüncem yanlış algılanmayım sonra; çocukları çok severim 🙂
-
İstememe ozgurlugune de sahipsin yargılamak kimsenin haddine değil ;) düşüncende sonuna kadar haklısın. Ülkenin cılkı çıktı
-
@goyro666 hayat neye yönlendireceği belli olmaz. :D
-
@diablo_ercan bak bak bak açık kapı bırakma @goyro666 hemen markaja başlıyorlar aileyi dagitmayalim 🤪😅
-
@Emrah-Borazan hem texasta leatherface var korkulur o katilden :P
-
@diablo_ercan Allah'tan film :)) çok şükür ya rabbim konuyu biliyorsun amin :))
-
@Emrah-Borazan :D :D :D
-
Sanırım Antalya'lı arkadaşlar vardı aramızda geçmiş olsun. Rüzgar ve şiddetli yağmur varmış inşallah ciddi hasarlar kayıplar olmaz 🙏
-
@Rüştü-Gürbüz valla bizde deneyelimleyim en ince detayına kadar yazarım :)
üstteki cocukluların alma ihtimali yorumuna istinaden :D
-
@yenihayaletadam Teşekkür ederiz, yağmur ve fırtına mahvetti. Maalesef yapacak birşey yok önlem almak önemli.
-
@tolgasatir Evet bekliyorum güzel yorumlarınızı. Sizin alacağınıza eminim de soruları merak ediyorum 🙂 Tabi herkesin durumuna göre de değişkenlik gösterecektir. Korkmuyor da değilim kendi nazarımda ya vermezlerse diye 👀
Randevumu hala öne çekemedim, tarihler hızlı doluyor 🫠
-
@Rüştü-Gürbüz valla çok hızlı doluyor randevular, 2 hafta önce çarşamba akşam üstü yağmıştı randevu (cidden hiç yoktan 20-30 gün randevu döküldü birden) öyle aradan kopardım 11 nisan ı
-
@Emrah-Borazan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Simge-Kutlu parayı bulursak ugrariz inşallah ne diyelim ikna edemedik -32 😂😂
Kfshgokdmm 😂
-
@Rüştü-Gürbüz, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Az önce B1/B2 Turist vizesi mülakatı okudum. Vize alabilmem için çocuk yapmam gerekiyormuş gibi algıladım 😅 Ya vermezlerse stresi oldu 👀
O stres çocuk olunca da oluyor yaw hatta alırsak ne olur stresi daha çok bazen çıldırtıyor ananeye yolluyorum anneme her ay 500 dolar ateşlerim sana bırakayım dedim kandıramadım 😄
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum