Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Is ariyorum..Su anda Chicago’dayim.

İlan ve Duyuru
10 4 760 3

Benzer Başlıklar

• Long Island - New York - Ev Islerine yardimci - Is Ilani

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    186 Bakış
    Ron NycR
    Merhabalar, Ev islerine yardimci olacak, yemek yapmayi bilen, titiz tertipli duzenli, araba kullanabilen, "East Setauket/Port Jefferson" civarinda oturan 25-35 yaslarinda bir birini ariyoruz. Ilgilenenler kendinleri hakkinda kisa bir bilgi ile bu eposta'dan ulasabilirler -> [email protected] Tesekkurler Rony
  • Is kurmak icin ortak veya ev arkadasi araniyor

İlan ve Duyuru abd de yasam ev arkadasi ortak 2023
    1
    1 Oy
    1 İleti
    675 Bakış
    Y
    Merhabalar, 2023 talihlisiyim. Benim gibi Amerika'da kendi isini kurmak isteyen, ortak arayanlar veya ev arkadasi (bayan) arayanlar varsa iletisime gecerlerse sevinirim.
  • Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

İlan ve Duyuru seattle ehliyet wisconsin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    720 Bakış
    Ahmet EfiloğluA
    Merhaba yesilkartforum.com Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
  • Is ilani -Mall isi-

Taşındı İlan ve Duyuru
    7
    5 Oy
    7 İleti
    3k Bakış
    gkhanfeezG
    Var diye biliyorum çalışanlardan biri oralar gidiyoruz dedi bana Los Angeles da merkezleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k