Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Green Card Muaynesi Hk

• Merhaba Arkadaşlar
    Bir konu hakkında sorum olucak mülakata gitmeden önce muayne olurken gözle ilgili hangi tetkikler yapılıyor?

• gözlük kullanmıyorsanız harf okutuyorlar tablodan, ben gözlük taktığım için herhangi birşey sorulmadı ve yapılmadı.

• teşekkür ederim damla hanım

• ⭐⭐

ben gözlükle girdim yalnız gözlük numarasını bana sordular
    yanımda göz doktorun verdi gözlük numarası bulanan kagıdı gösterdim

• @yapay-zeka Green Card Muaynesi Hk içinde söyledi:

ben gözlükle girdim yalnız gözlük numarasını bana sordular
    yanımda göz doktorun verdi gözlük numarası bulanan kagıdı gösterdim

teşekkür ederim yapay zeka bey

Benzer Başlıklar

• Green Card Almanin Yollari

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    0 Oy
    2 İleti
    202 Bakış
    ayvalik10A
    @asoylu ali beyin anlattığı tüm yolların zaten ayrı ayrı başlıkları forumda var. @crazycells @FreeWoRLD kilitlenecek bir başlık
  • green card kazanan biri ile evlenmek

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    -1 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @ahmetaydn basliklari sadece ilgili kategorilerde acmalisiniz. Ayrica forumda halihazirda konusu olan bir durum icin ayri bir baslik olusturmamalisiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/78/abd-yolunda-evlilik
  • Green Card Ödemeleri

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    5
    0 Oy
    5 İleti
    2k Bakış
    smesutS
    @sahingc Green Card Ödemeleri içinde söyledi: @crazycells Bunların hepsi kisi bası degil mi? Teşekkürler. evet kişi başı ücretler
  • Green Card Yeni Yasal Süreçler Hk.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    14
    0 Oy
    14 İleti
    8k Bakış
    Onur DursunO
    @onurcan Resmi bildirge burada: https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/presidential-proclamation-suspension-entry-immigrants-will-financially-burden-united-states-healthcare-system/ Bildirge geçerli olacağı 3 Kasım 2019 tarihinden sonra göçmen vizesi alacak kişileri kapsıyor. Yani bu tarihten önce green card ve "immigrant visa" alanlara herhangi bir uygulama yok. "(b) Section 1 of this proclamation shall not apply to: (i) any alien holding a valid immigrant visa issued before the effective date of this proclamation;"
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k