Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Berber okulu ile vize almak

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
2 2 345 3

Benzer Başlıklar

  • 0 Oy
    5 İleti
    764 Bakış
    crazycellsC
    @eso, içinde söyledi: Direkt F1 vizesi almak vs statü değişikliği yaparak F1 almak arasındaki fark Merhaba. Amerikaya dil okuluna başvuru yaptım. Dil okulundan onay aldım Aralık ayında konsolosluk randevum var. Ben amerikada iken eşim için de F2 başvurusu yapsak daha sonra statü değişikliğine başvurup F1 vizesi alabiliyor muyuz? bilgisi olan var mı Evet, eger esiniz de bir okula baslayacaksa kendisi icin I-20 formu alip F1'e gecis yapabilir. Fakat ABD disina cikmasi gerekirse, geri donmek icin konsolosluktan F1 vizesi almasi gerekecek, bilginize.
  • Grup olarak Vize Randevusu Almak

    Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    1
    0 Oy
    1 İleti
    1k Bakış
    N
    Merhabalar, Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Konsoloslukta herhangi bir vize türü için grup randevusu oluşturduğumuzda 1 kişi üzerinden randevu alıp ardından gruba başka başvuru sahiplerini randevu aldıktan sonra ekleyebiliyor muyuz? yoksa tüm başvuru sahiplerini randevu almadan önce eklemek zorunda mıyız? cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.
  • 2 kere F1 vizesi almak hakkında;

    Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    611 Bakış
    crazycellsC
    @furk4n Buyuk ihtimal bir problem yasamazsiniz. Zaten 3 yil ban almak icin 180 gunden fazla out-of-status kalmak gerekiyor, o nedenle sizin birkac gunluk surec cok dikkate alinmayacaktir. Fakat siz yine de DS-160 formuna bu bilgiyi eklediginize emin olun, birkac gun icin sorun etmezler; hatta bu konuda samimi olmaniz daha cok yarariniza olur diye dusunuyorum. Bol sanslar!
  • F1 vizesi ile SSN almak

    Kilitli Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    2
    0 Oy
    2 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @mrblackwater F1 vizesi ile SSN almak içinde söyledi: Başlıkta belirttiğim üzere sosyal güvenlik numarası almak istiyorum.Ehliyet almak için banka hesabı açtırmak için ihtiyacım var.Açıkçası birde delivery işinide düşündüğümden buna ihtiyacım var.Not for work damgalı SSN veriliyormuş bilginiz varmı ? Dil okulu referans olup I-20 belgem ile alabiliyormuşum.Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim. Maalesef SSN'yi sadece istediginiz icin alamiyorsunuz, statunuzun calisma izni vermesi gerekiyor. Genelde F1 statusu calisma izni veren bir statu degil o nedenle otomatik olarak SSN alamazsiniz, eger okulunuz size bir is veriyorsa ve buna dair belge verecekse o durumda bir SSA ofise giderek SSN basvurusu yapabilirsiniz. Basvuru icin su kaynaklari inceleyebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/165/social-security-number-ssn-ve-basvurusu https://www.ssa.gov/pubs/EN-05-10181.pdf Ayrica su konuya da goz atmanizi tavsiye ederim (buna daha uygun gibisiniz): https://yesilkartforum.com/forum/topic/1633/bireysel-vergi-kimlik-numarası-itin Forumdaki güncel konu: F-1 vizesi ve EAD (çalışma izni) hakkında https://yesilkartforum.com/forum/topic/3853/f-1-vizesi-ve-ead-çalışma-izni-hakkında/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum