Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Atelier Auva

İlan ve Duyuru
2 2 141 1

• Merhaba. Esim cocuklar icin el yapimi saglikli kumaslardan giysiler uretiyor. Bunlari yayinladigi bir instagram hesabi var. Amerika' da cok yeni oldugumuz icin duyurmaya calisiyoruz.
    Paylaşımlarına arkadaşlık etmek isterseniz seviniriz. Sayfasini takibe alıp destek olursanız çok memnun olurum.Tesekkurler🍃

https://instagram.com/atelier.auva?igshid=p4ylac4sarq5

• @greenati
    Merhaba, sektörden biri olarak naçizane tavsiyem yenidoğan ve 0-1 yas grubunu hedef kitleniz olarak belirleyip ona göre üretim yapın. İnsanlar özellikle yenidoğan/0-1 yas grubu konusunda diger yas gruplarına nazaran kiyafet alımında bebegin sağlığina ve tenine iyi gelen urunler konusunda daha özenli ve dikkatli oluyor. Kiyafet haricinde aksesuar, hatta el yapımı kumaşlardan oyuncaklar da üretebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

İlan ve Duyuru i̇ş fırsatı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    100 Bakış
    F
    Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim. Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu. İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
  • Kiralik Oda (Austin, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    154 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • Kuzey New Jersey (Warren, Sussex, Morris) İş İlanı

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    185 Bakış
    S
    Merhabalar size mail attım.
  • Abd'den Türkiye'ye Göz Damlası Getirme

İlan ve Duyuru
    3
    0 Oy
    3 İleti
    198 Bakış
    Emre DilekçiE
    @BMS bu reçeteli bir ilaç compounding eczanede yaptırıyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k