Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Atelier Auva

İlan ve Duyuru
2 2 141 1

• Merhaba. Esim cocuklar icin el yapimi saglikli kumaslardan giysiler uretiyor. Bunlari yayinladigi bir instagram hesabi var. Amerika' da cok yeni oldugumuz icin duyurmaya calisiyoruz.
    Paylaşımlarına arkadaşlık etmek isterseniz seviniriz. Sayfasini takibe alıp destek olursanız çok memnun olurum.Tesekkurler🍃

https://instagram.com/atelier.auva?igshid=p4ylac4sarq5

• @greenati
    Merhaba, sektörden biri olarak naçizane tavsiyem yenidoğan ve 0-1 yas grubunu hedef kitleniz olarak belirleyip ona göre üretim yapın. İnsanlar özellikle yenidoğan/0-1 yas grubu konusunda diger yas gruplarına nazaran kiyafet alımında bebegin sağlığina ve tenine iyi gelen urunler konusunda daha özenli ve dikkatli oluyor. Kiyafet haricinde aksesuar, hatta el yapımı kumaşlardan oyuncaklar da üretebilirsiniz.

Benzer Başlıklar

• TIR EHLİYETİ OLAN TEAM ARKADAŞI ARANIYOR

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    13 Bakış
    M
    Arkadaşlar merhaba Yeşilkart forum dan bir arkadaşımızın şirketinde Grencard sahipli tır ehliyeti olan team olarak çalışacak şöför aranıyor haftalık 3000 dolar net maaşı yeme içme dahil yasal sürme dışına çıkılmadan herşey yasal olacak şekilde ilerliyecek bilgi almak isteyen ulaşabilir Muhittin +1 (937) 397-0397
  • E2 yatırımcı vizesi veya statü değişimi için uygun Satılık Tır

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    154 Bakış
    M
    ozel degilse satma sebebinizi ogrenebilir miyim? siz tr deyken de sizin icin para kazandiramaz mi bu is modeli o yuzden soruyorum yanlis anlamayin lutfen. ben de tir alimi ile statu degisimi dusunuyordum fakat gorustugum kisiler beni bu fikirden soguttular.
  • Acil kiralik oda ariyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    97 Bakış
    G
    Selamlar, Safe ve temiz eyalet ve sehir farketmeksizin Green cardim gelene kadar (max 2 ay) icin bir oda ariyorum. Butcem max $1k/m. Kisaca ben; 35 yas, erkek, sigara icmeyen, sessiz sakin efendi bir tipim. Lutfen bilenler veya tanidigi olanlar dm veya whatsapp (+61 426 507 297) uzerinden yazabilirsiniz.
  • Düşük Bütçeyle E-2: Truck ve Tüm Ekipmanlar Satılık (Atlanta)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    105 Bakış
    K
    Merhaba, Amerika’nın Georgia eyaleti, Atlanta’da E-2 statü değişikliği ile 2 yıllık çalışma izni aldım. Bu süreçte kendi işim için kullandığım truck ve ekipmanlarımı satışa çıkarıyorum. İşimi farklı bir alana yönlendirmeyi planladığım için mevcut araç ve ekipmanları devretmek istiyorum Türkiye’den gelip düşük bütçe ile E-2 statüsü ile 2 yıl çalışma izni almak isteyen biri için bu araçlar ve düzen hazır bir başlangıç sağlayabilir. E2 sürecinde yaşadığım tüm deneyimleri açık ve şeffaf biçimde paylaşmaya hazırım. Detaylı bilgi almak isteyenler bana özelden ulaşabilir. Teşekkürler.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k