DV2022 Bekleme Odası
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kayınpeder de benim oğlana böyle tasma takmıştı. Aynı valla. Bana beslemesi tanıdık geldi şu anda. Ben buna bakarım 🤗
-
@Rhonster @Chandler pardon 137 binmiş In order to keep your same standard of living the $137,702 can vary greatly - whether you buy or rent, require child care, or want to include taxes.
-
@ayvalik10 AHAHAHA kafasından aşağı su dökerlerken gözlerini kapatıyor bebek sanki asafsasgds köpükle bide güzelce yıkanıyor, bakım çok iyi ahaahahahahah
-
@Rhonster sana işyeri açacağız tampa da ismi de bu olacak
location of the headman
ne faaliyet göstereceksin
crocodile training center -
timsahların efendisi @Rhonster :D
-
al iş yeri ismide buldum Lord of the Crocodiles :D
-
sloganda hazır şimdi timsahlar düşünsün
-
bedava danışmanlık hizmeti veriyorum kankacım :D
-
@Chandler sağolasın :D
-
ayarlarsın bi timsah çevirme artık
-
@Chandler timsah yiyecez zaten Tampa'cı tayfayla tadını merak etmiyor değilim balığa benziyordur ama :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler timsah yiyecez zaten Tampa'cı tayfayla tadını merak etmiyor değilim balığa benziyordur ama :D
tavuk eti gibi :D klasik her şey tavuk etine benzetilir :D
-
@Chandler ben balık diye düşünmüştüm :D
-
timsahın kalın derisi ne yapılıyor?
-
türk hava kurumuna mı bağışlıyorlar sdafasfasgf :D
-
@Chandler nasa ya bağışlıyordur onlarda asdkhjasd
-
@Rhonster asdaasdasd abi çok iyi ya :D
-
tampada varmı böyle başkan https://tr.euronews.com/2020/06/12/seattle-belediye-baskan-durkan-dan-abd-baskan-trump-a-s-g-nag-na-don
:D @Rhonster
-
@Chandler ilk önce kendi şehriyle ilgilensin şov yapacağına umarım böyle değildir Tampa'nın belediye başkanı
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler ilk önce kendi şehriyle ilgilensin şov yapacağına umarım böyle değildir Tampa'nın belediye başkanı
valinin yazdığını gördün mü :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum