Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Arkadaslar Merhaba. Ben Mustafa Hoca, Ingilizce egitimindeki yanlis yontemlerden oturu, Ingilizce ogrenememektesiniz. Piyasadaki var olan cogu kitaplar, metodlar, dersler Ingilizce ogrenmekten cok ogrenmemeye yoneliktir cunku o kitaplar ve digerleri daha cok ana dili Ingilizce olan kisiler icindir. Bu yuzden herseyden once neden ogrenemedigimizi bilmemiz gerekiyor, ardindan ogrencinin tek hatasinin tekrar etmemek oldugunu ve bununda %10'a karsilik geldigini, %90'lik kisminin ise ogreten egitmenlerden ve sistemden kaynaklandigini goreceksiniz. Tabi burada maksadim hocalarimizi karalamak degil, ama var olan sistemin ciddi kusurlarinin olmasi ve buna dikkat cekmek. Basit bir ornekle, 50 kisilik bir sinifta 5 kisi ogrenemiyorsa bu normaldir ama 50 kisilik sinifta 45 kisi ogrenemiyorsa, burada hata sistemden ve onu olusturan unsurlardan kaynaklanmaktadir.
    Ben Dunden beridir Udemy(Uluslararasi ozel ders sitesi) platformunda ucretli olarak ingilizce derslerimi yayinliyorum, toplamda 20 ders ve ders ucreti=16.5tl. Ve ilk bir ay para iade garantili, ayrica online olarak derslerle ilgili udemy platform'unda direk soru sorabiliyorsunuz. Acilis sayfasindaki ucretsiz tanitim video'sunda ingilizce'yi neden ogremedigimizi madde madde acikliyorum ve ilk ders yani Turkce dilbigisi dersim'de ucretsiz, onada bakabilirsiniz, Ders Link'ini asagiya yazinin sonuna birakiyorum. Ikinci ders yani ilk ingilizce dersimizden sonra kendi kendinize disardan yardim almadan, mesela ' Onlar bugun calismaya baslarlar. ' cumlesini yazabileceksiniz. Derslerimde kesinlikle vakit kaybina yer yoktur, o yuzden alfabe, basit cumle kaliplari(Nerelisin, kac yasindasin gibi), Gunler, Aylar vs ogretmiyorum. Su anda uygulanan sistemin disinda, eksiklerini belirledigim ve cozum olarak kendi olusturdugum bir kitap uzerinden anlatiyorum. En guzel yani sifirdan ileri seviyeye tasimasi ve bununda herkese hitap edecek sekilde olmasidir. Su ana kadar derslerimden memnun olmayan, ogrenemeyen ogrenci olmadi ama yinede ben %95 basari diyorum, cok olagan disi %5'lik kesim cikarsa diye. Ilk dersimiz ucretsiz Turkce dersidir ve Ikinci dersimizde Ingilizce basliyor, 2. dersten itibaren buyuyu hissetmemeniz imkansiz. Simdiden basarinin tadini cikartabilirsiniz.

    Bu arada * 30 Gün İçinde Para İade Garantisi * oldugunu unutmayin!

    Bu Kurs'ta Tense'leri yani zamanlari isleyecegiz.

    Kisaca temel basliklarimiz:

    1. Simple Present Tense

    2. Present Continuous Tense

    3) Future Tense

    1. Past Tense

    2. Present Perfect Tense

    3. Past Continuous Tense

    4. Past Perfect Tense

    ve digerleri..

    Bu zamanlarin yani sira gerekli olan baska kisa konularda anlatilmistir. Ingilizce derslerim yuksek ihtimal 2 kurstan olusacak. Ikinci kismida bir sure sonra yayinlamayi dusunuyorum.

    https://www.udemy.com/course/ingilizce-made-by-musty-hoca/?referralCode=8FE1193517AD8206F584

    Bu yazi hem tanitim amacli oldugu kadar, vakit kaybetmenizi engelleyecek bir sanstir.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

72
Çevrimiçi

40.8k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum