Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2021 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.4k 1.2k 1.7m 1.0k

  • @Nicomedian4135 bu bir yarış bana göre ve 2 sonucu var kazananı ve kaybedeni yarışın. tüm hayallerini ümitlerini kısacası her şeyini bütünüyle bu olaya bağlayacak kişiler bana göre başvurmasa daha iyi hatta kendilerine iyilik yapmış olurlar. insanlar bazen .ok çabuk kapılıp hüsrana uğrayabiliyor ama bazılarıda gayet akıllıca bekleyip sonuç iyi olmasada hayatına kaldığı yerden devam etmesini biliyor. bende başvurmadan önce eşimle konuşup önce onun rızasını alıp ardından iyice etraflıca düşünüp kararımı verdim ama bu işin sonunda kazanmakta var kaybetmekte. kazanandan ziyade kaydersem hayatımda ne gibi değişiklik olur dediğimde açıkcası pek bir değişiklik göremedim yani çok bel bağlamaya çok bağlanmaya bütün umutlarını bağlamak yanlış.


  • @yatutarsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Merhaba herkese ben biyometrik fotoğrafımı 600x600 e ayarlayıp photo tooldan da ayarlayıp yolladım ama biyometrik fotoğraf olmuyor diye bir şeyler okudum. Bu bir sorun yaratır mı?

    Türk pasaportu için istenen fotoğraf da Amerikan vizesi ve Green Card için istenen fotoğraf da biyometrik. Fakat birbirlerinden biraz farklılar. O yüzden Fotoğrafçıya Amerikan vizesi için demek gerekli.


  • @Oktay-İbiş, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @Nicomedian4135 bu bir yarış bana göre ve 2 sonucu var kazananı ve kaybedeni yarışın. tüm hayallerini ümitlerini kısacası her şeyini bütünüyle bu olaya bağlayacak kişiler bana göre başvurmasa daha iyi hatta kendilerine iyilik yapmış olurlar. insanlar bazen .ok çabuk kapılıp hüsrana uğrayabiliyor ama bazılarıda gayet akıllıca bekleyip sonuç iyi olmasada hayatına kaldığı yerden devam etmesini biliyor. bende başvurmadan önce eşimle konuşup önce onun rızasını alıp ardından iyice etraflıca düşünüp kararımı verdim ama bu işin sonunda kazanmakta var kaybetmekte. kazanandan ziyade kaydersem hayatımda ne gibi değişiklik olur dediğimde açıkcası pek bir değişiklik göremedim yani çok bel bağlamaya çok bağlanmaya bütün umutlarını bağlamak yanlış.

    +1

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @gry mülakatlar ekim ayında başladığı için Türkiye de değil amerika da olacaksın. Ondan 2020 ekim ayında nerede isen orasını yazarsın


  • @şükrü 21 yaş üstü olduğu için birey olarak geçiyor ondan dolayı doğum tarihinden birey olduğunu görüyor sistem 4. çocuk değil 3 çocuk girmelisin. Çünkü 21 yaş üstü kendi için tek olarak başvuru girebiliyor.


  • İyi günler herkese
    Benim annem de greencard başvurusunda bulundu 2021 yılı için.
    Annemin 10 yıllık turistik vizesi var her yıl beni ziyarete geliyor ABD'ye
    Diyelim ki Mayıs ayında greencard çıktığını öğrendi Haziran ayında benim
    Yanıma gelebilir mi turist vizesiyle ya da riske etmemek için Nisan ayında mı gelse daha iyi olur
    Konuyu bilen arkadaşlar yanıtlarsa çok sevinirim.


  • Bu ileti silindi!

  • Basvurumda pasaport icin cekilmis olan biyometrik fotoğrafımı düzenleyip photo tooldan ayarlayıp onu kullandım. Ama herkes biyometrik olmayacak diyor. Moralim aşırı bozuldu dünden beri. Bu bir elenme sebebi midir? :(


  • @yatutarsa, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Basvurumda pasaport icin cekilmis olan biyometrik fotoğrafımı düzenleyip photo tooldan ayarlayıp onu kullandım. Ama herkes biyometrik olmayacak diyor. Moralim aşırı bozuldu dünden beri. Bu bir elenme sebebi midir? :(

    Bence moralin bozulmasın. Sonuçta istenen forma sokmussun ve sistem kabul etmiş. Bence sıkıntı olmaz. Ben de aynı işlemi yaptım. Ve istenilen forma soktum. Sıkıntı etmeyin bence.


  • Biri pasaport icin biometrik digeri abd vizesi icin 5x5 biometrik... yani isimleri oyledir.. fotocular oyle telaffuz eder... zaten yonergelerdede derki fotografcidan desTek almanizi oneririz... arka planda golge olmayacak der ... evde golgesiz nasil cekecen...arka fon beyaz der sari duvardami cekip gondereecen... bence sacma... git fotocuya 600x600 pixel foto de yapsin versin bende oyle yaptim... succes dedi... daha ne edecem de


  • Biyometrik olayı çok karıştı sanıyorum ki.

    Sorun şu oluyor genelde biyometriklerde. 50x60 mm olarak çekilmiş fotoğraf, kare forma girmesi için 50x50'ye ya da 60x60'a getirilmesi gerekiyor. ABD vizesi için belirli bir kafa foto boyutu oranı var. Bunu tuttururken, biyometrik fotoğraftaki omuz bitiş hizası tam oturmayabiliyor. Ancak fotoğrafçıdan fotoğrafçıya bu durum değişiyor. Çekim açısı, uzaklık vb sebepler ile. Tüm formatlar bir tölerans içinde. Bu töleransı sonuna kadar zorlayan uzaklıklarda çekilmiş biyometrikler ABD formuna dönüşebilir. En azından temel geometri bilgim buna işaret ediyor :)

    Eğer siz düzgün bir şekilde ayarladıysanız, internetteki tool'lar ile kontrol ettiyseniz ve onay aldıysanız, bu kadar sorun etmeyin derim nacizane.


  • @mümine gelebilir bir sıkıntı olmaz


  • @Nicomedian4135 biyometrigi dogrudan yuklersen kabul olmaz ama gc cekilisine uygun hale getirirsen problem olmaz diye biliyorum ama burda konuya hakim olanlar daha iyi bilir


  • @yatutarsa bu konuda endişelenminize gerek yok. Sistem kabul ettiyse elenmezsiniz. Bende zamanında öyle yapmıştım😀


  • selam dostlar şimdi bi haber gördüm trump 2020 için ülkesine gelen göçmen saysını max 18 bin olarak değiştirmiş bu kararın greencard ile bir alakası yoktur herhalde demi ? sadace diğer yöntemler ile göç edenler içindir umarım


  • @akıf_turk biz gocmen olarak gidiyoruz multeciler icin 18000


  • @cek Zaten bir forma sokmazsan sistem kabul etmiyor. Bu nedenle düzenleme yaptı ve sistem ok verdi ise sorun olmaz 👍


  • Dün gece yaklaşık 2 saat uğraş sonucu başvurumuzu eşim ve kendim için yapabildim.önce kendi başvurumu yaptım ilk sayfadan 2.sayfaya geçerken hep hata aldım.00:30 sonrası site herhangi bir hata vermeden başvuruları tamamlamamıza izin verdi.geç saatler sanırım daha problemsiz oluyor.
    Hepimiz hakkında hayırlısı olsun


  • 1.Merhaba arkadaşlar bulunduğum konumdaki cadde ismi "professor doctor aziz sancar caddesi" ikametgah belgesinde zaten cadde ismi yazmıyor yazmasam olur mu? Çok uzun diğerleri sığmıyor.

    1. Telefon numarasının başında +9... ifadesi olacak mı?

    2. Çocuk sayısına 0 yazmam veya hiçbir şey yazmamam farkeder mi?


  • @Concorde telefon numarasına artı işaretiyle başlama...090 ile başla


Benzer Başlıklar

  • DV2024 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2021 Police Certificate İle İlgili Problem Yardımm

    Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -3 Oy
    2 İleti
    334 Bakış
    crazycellsC
    @mhmmdkvnci yeni baslik olusturmadan sorularinizi surada sormalisiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8k
    6 Oy
    8k İleti
    3m Bakış
    delikadir54D
    @nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

41

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.1k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum