Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

USCIS'ten Freedom of Information talebi

Benzer Başlıklar

• DS-260 ACİLL !!(have any of your visas ever been lost or stolen?)

Kilitli Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    -6 Oy
    2 İleti
    162 Bakış
    crazycellsC
    sorunuz acil degil, "acil" etiketini kullanirken daha dikkatli olun. forumda gereksiz yere buyuk harf kullanmayin. Ne basvurusu yapiyorsaniz forumdaki ilgili basliklari kullanin ve yeni baslik olusturmayin.
  • COVID-19 Sebebiyle USCIS Mülakat Randevusu Ertelenenler

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    1
    0 Oy
    1 İleti
    129 Bakış
    ErbaturE
    Merhaba, yabancı forumlarda bu konu hakkında yazılar gördüm ancak Türkçe olarak bir içerik bulamadım. ABD’de bulunan ve pandemiden önce mülakat (Interview) tarihi gelen ancak COVID-19 sebebiyle randevusu ertelenen kişiler var ise bu başlık altında güncel durumu konuşabilirler. Örnek; Green Card, Vatandaşlık, İltica vb. türler için yüzyüze görüşmesi planlanan ancak ertelenen kişiler.
  • 1 Oy
    51 İleti
    3k Bakış
    crazycellsC
    @caglarcan, içinde söyledi: 15 Ekim 2019 USCIS Uygulamaları (devletten yardım alan göçmenlerin green card başvuruları) Son gelişmelerden ve kabul edilen yasalardan sonra, eğer bir okula başvurduysak (university veya community college), okuldan burs aldığımızda bu ilerde vatandaşlık sürecimizi etkiler mi ? Araştırdım ama bu bilgiye ulaşamadım. Çünkü okul kayıt için gittiğimizde otomatik olarak, burs ister misin kutucuğu sunuluyor ve tereddüt yaratıyor hayir, sorun olmaz. daha cok federal devletin sagladigi sosyal yardimlardan bahsediliyor bu kanunlarda...
  • Polis'ten alınması istenen belge hk.

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    crazycellsC
    @Cihangir-KARABAGCI sabika kaydi degil, mahkeme kaydi. Lutfen mulakatla ilgili sorularinizi su konudaki post'u okuduktan sonra sadece linkteki konuda sorun: https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.3k