Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2019 bekleme odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
7.7k 553 3.1m 122

  • @onrozr mulakatlar ay sonları dagitiliyor . ay ortasında current ve cut off listeleri guncellenyor.


  • @cancakicitr bu çok değerli bir bilgi özellikle yüksek case number 'a sahip olanlar için. Teşekkürler. Yüksek numaralarda hole 'ların da bayağı arttığını görüyorum aynı zamanda. Sadece evrak maillerinin düzensizliği ve interview' ların biraz geç set edilmesi bizleri geriyor biraz.


  • @rustynail evet bekleme süreci inanılmaz zor. İmzanızda sizin hala evrak isteği almadığınızı görüyorum. Bu konu için KCC'yi aramanızı öneririm malum artık son aylara giriyoruz. Herhangi bir gecikmeden dolayı şansınızı riske atmayın. Beklemek yerine aksiyon almanızı tavsiye ederim.


  • @cancakicitr teşekkürler. Eşimin evrak mailini spam sanma ihtimaline karşı aramıştım bayram öncesi, kontroller devam ediyor, henüz size evrak maili gönderilmemiş cevabı almıştım. Normal şartlar altında bu ay evrak maili ve randevu tarihi mi almam gerekiyor case number ve DS260 submit tarihine göre? Eğer öyleyse hangi aya randevu alabiliriz?


  • @rustynail bu durumda mülakatınız eylül ayında olcak demek.


  • @rustynail , @nwtzki 'nin dediği gibi mülakatınız eylül ayına planlanır. Artık ağustos mülakatları alacaklar bellidir aşağı yukarı ve onlara gün atanır. Sizin daha mailiniz gelmediği için ağustosta alma ihtimaliniz yok


  • Arkadaşlar yeni bülten açıklanmış, yine CURRENT :) Yeni bilgi olarak Mısır ile Nepal de artık bu bülten ile current olmuş.


  • @cancakicitr DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Arkadaşlar yeni bülten açıklanmış, yine CURRENT :) Yeni bilgi olarak Mısır ile Nepal de artık bu bülten ile current olmuş.

    Boyle bir bultenden sonra, forumdaki tum DV2019 talihlilerinin vize almasini bekliyoruz ve umuyoruz.


  • @nicat asgerlik durum belgesi adli sicil kaydı doğum belgesi nüfus kayıt örneği e devletten PDF pasaport on yüz belgesi tarayican taratip PDF olarak


  • Selamlar herkese,

    Bende uzun zamandır forumu takip ediyordum, üyelik olusturma, onay vs. zaman aldı, ancak sizlere yazabiliyorum.
    Umarım herkes dilediği gibi sorunsuz bir süreç yaşar.


  • @cancakicitr @nwtzki teşekkürler cevaplarınız için. Peki ne zaman evrak maili gelir? Tahmininiz nedir?


  • @rustynail bence artık evrak maili beklemeden evraklarınızı atın çünkü evraklarıda gönderip onay almanız için 1 aydan kısa bir süre kaldı temmuz 14 gibi artık 2019 sürecinin son mülakat alacak kişileri belli olur. Bu yüzden biran önce hareket geçin. Arayın, mail atın, belgeleri gönderin.

  • Yasaklı

    Bugün itibarıyla hem benim hem eşimin kredi kartı onaylandı.

  • ⭐⭐

    Babamı ıkna ettım pasaport aldırdım ve demin ds 260 ı yolladım Umarım sıra gelir. case no 2450.. Bazı yerlere eksik bilgi vermek zorunda kaldım umarım sorun olmaz. en sondaki barkod gibi görüntünün ekran goruntusunu aldım. Çok muhim birşey heralde?


  • @rustynail yorumlara katılıyorum, evrakları - pasaportun fotolu sayfası, aile üyelerini de gösteren vukuatlı nüfus belgesi, adli sicil belgesi (eğer belirtilmesi gereken mahkeme kaydı vs gibi hususlar varsa onlar da) ve gereken kişiler için askerlik durum belgesi- göndermelisiniz. Pasaport haricindekiler e-devletten alındığı şekliyle gönderilebilir.
    Kaç kişi için vize talebi yapılmışsa, her bir kişi için ayrı bir pdf dosyası oluşturup isimlerini de dosya adı olarak verebilirsiniz. evrakları subject kısmına dv lottery sayfasındaki case numberınızı yazarak , mailin gövdesine de
    tarih , case no , asıl talihlinin isim ve doğum tarihini yazarak [email protected] adresine göndermelisiniz. Zaten bildiğiniz şeyleri söylediysem de kusura bakmayın, yardım amaçlı iyi niyetime verin. kolay gelsin.


  • @arkben Nufüs kayıt örneğini gönderirken aile seçmemiştim, eşim ve kendim için “kişi” seçerek yaptım ve doküman onayı geldi. Bununla ilgili bilgisi olan varmıdır, daha sonra sorun yaratır mı? Gönderilen mailde sadece “birth certificate” diyor, detay belirtilmemiş.


  • @peace8587 kolaylık olsun diye öyle dedim, zira aile alınca tüm fertler çıkıyor, birer kopyasını koyunca oluyor, ama yoksa elbette ayrı ayrı almanın bir sakıncası olamaz..tebrikler , hepimizin yolu açık olsun, heyecanlı günler :)


  • @calibraturbo DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Babamı ıkna ettım pasaport aldırdım ve demin ds 260 ı yolladım Umarım sıra gelir. case no 2450.. Bazı yerlere eksik bilgi vermek zorunda kaldım umarım sorun olmaz. en sondaki barkod gibi görüntünün ekran goruntusunu aldım. Çok muhim birşey heralde?

    Bu, iyi haber ama biraz gec kaldik; umarim hizli sekilde formlar islenir de Eylul bitmeden mulakat tarihi alabilirsiniz, bol sanslar.

    Evet, ciktisini mulakata goturebilirsiniz.


  • @arkben @crazycells teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Evet, mail gelmeden evrakları yollamaya karar verdik, bir faydasının olup olmayacağı konusunda çok emin değilim. Henüz 28k'lara evrak maili gelmemesi ( belki istisna 1-2 vardır ) ve submit edilen vizenin az olması nedeniyle biraz rahat davrandık açıkçası. 2,5 yaşında oğlumuz için hangi evrakları yollamalıyız?


  • @arkben 5 dakika önce henüz evrak maili almadık yazdım ve şimdi aldık. Şimdi sıra evrakları göndermede.


Benzer Başlıklar

  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
  • DV2019 Geç Başvuru Hakkında

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    313 Bakış
    entelmanE
    Önümüzdeki bültene olmasa da sonraki 2 bültene yetişme şansınız hala var. Bir an önce DS260 formunu doldurup süreci takip edebilirsiniz.
  • DV2020 bekleme odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    10k
    15 Oy
    10k İleti
    3m Bakış
    D
    @gucarslan teşekkür ederim
  • DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    16
    0 Oy
    16 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @atakanmslu DV2019 Evlilik Casenumber ve Çiftte Vatandaşlık içinde söyledi: Bir de önemli bir sorum. Benimle ilgili oluşabilecek olan herhangi bir sorun eşimin gitmesini engeller mi ? hayir, esiniz vizesini alir. Bu durumdan dolayi onun vizesi tehlikeye girmez.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum