Mülakat tarihi ve askerlik sorunsalı
-
Merhaba arkadaşlar. Bana evrak maili geldi onaylanmasını bekliyorum, sıkıntı olmaz onaylanırsa sonra da mülakat içim mail bekleyeceğim. Buradaki sorum şu ben bu süre zarfında askere gitsem mülakatı riske atmış olur muyum? Yani aşağı yukarı mülakat tarihini kaç ay sonraya veriyorlar (6 ay askerlik yapacağım)
-
@mcivan tüm forumda herkes müneccim zaten senin case number biliyor şaka bir yana senin numaran kaç ise o numara ne zaman her ayın 15 nde açıklanan bültende current olursa açıklanan aydan bir ay sonra mülakat tarihin olur. Sen önce case number son 5 rakamını yazar mısın
-
@ayvalik10 Doğru diyorsunuz.
2020EU00029xxx -
@mcivan mayıs - hazirandan önce bekleme
-
@ayvalik10 teşekkürler
-
@mcivan mayıs ayına ait geçen sene ki bülten haziran ayında gideceklerin numarası idi zaten haziranda ayındaki bülten de tüm numaralar current olmuştu

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum