DV2021 Bekleme Odası
-
merhaba arkadaşlar,
Başvuru yapmaya çalışıyorum fakat sayfa hata veriyor sürekli. 2. aşamayı da dolduruyorum ama olmuyor. Fotoğraf boyutlarını da 50 kb ve altı yaptım yine fayda etmedi. yardım edebilir misiniz? -
@karakurtsert 0 yazın
-
@LordBolton teşekkürler
-
Arkadaşlar başvurunun birinci kısmını geçip eşim ve çocuğumun bilgilerini gireceğim kısma geldim ve doldurdum ama geçtiğimde hata veriyor. ve 2. kısımda üst tarafta bana 30 dk zaman vermiş bu süre zarfında hep denedim ama hep hata verdi. Bu durumda tam olarak ne oluyor. Tüm başvuruyu baştan yapsam acaba mükerrer başvuru olur mu?
-
sürekli hata alıyorum. başvuramadım bir türlü.
-
-
Bütün dünya başvuru için son günü beklemiş
-
Bu ileti silindi! -
selamlar
bende başvuru yapmaya çalışıyorum ama sürekli sayfa yüklemedi hatası alıyorum. Yarın kaça kadar devam edecek başvurular bilgisi olan var mı ?
-
Kesin çözüm veriyorum fotoğrafların KB düşürün
-
Bu ileti silindi! -
@likable evet çocukları eklemek zorunda ayrı olsun çocuk ayrıldığı eşinin üstüne olsun her türlü başvuruya eklemek zorunda
-
@karakurtsert Resim KB düşür oluyor
-
- Sayfadan sonrasına geçemiyorum. 4 fotoğraftan en Yüksel’i 54,5 Kb. Bendemi bir sıkıntı var anlamadım... 6 veya 7. Seferdir çocukların bileğilerini giriyorum, bir sonraki sayfaya geçemiyorum..
-
ben 3.cu denemeden sonra başardım ,telefondan hallettim. tek korkum birden fazla basvurduk sayilmam inşallah böyle sayilmamistir. herkese bol şans
-
saatlere kala başvurular bitecek.şimdiden herkese bol şanslar diliyorum.
-
Gençler ben bir hata yapmamışımdır inşallah, success sayfasını gördüm sonra yanlışlıkla geri okuna bastım browserda hata yaptığımı farkedince tekrar ileri bastım da o ara numara değişti mi çift başvuru mu oldu bilmiyorum.
-
Arkadaşlar herkese MERHABA. biraz önce 1 saat uğraş sonucu kendim ve eşim adına ve 1 yaşındaki kızımızıda ekleyerek 2 adet başvuru yaptık. internet tarayıcımız sürekli hata verdi ama opera tarayıcısını indirip birkaç kez sayfayı geri al tuşu birkaç kez submit tuşu derken sonunda SUCCESS! sayfasına ulaştık ve confirmation number ımızı aldık. bu süreçte herkese iyi şanslar dilerim. green card umarım 'bakalım çıkacakmı' diye sistemi test edenlere değilde, gerçekten green card isteyen bizler gibi insanlara çıkar. herkese bol şans, herkesin hakkında hayırlısını dilerim. Ankara dan selamlar :)
-
Arkadaşlar merhaba,
DV2020'yi kazandım ama sıram çok gerilerde, gelme ihtimali düşük görünüyor. DV2021'e başvurma hakkım var mıdır DV2020'yi kazanmış biri olarak? Başvurmam DV2020 süreci için bir problem oluşturur mu?
Teşekkürler
-
Herkese hayırlı olsun işin sıkıntılı yanı yılbaşına kadar beklemek. Sonrası bir şekilde geliyor . Gelecek. Benim on ikinci başvurum hala umut peşindeyim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
30
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum