Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu
-
Merhabalar Öncelikle Merak Ettiğim Bir Sorum Varda 1.Sorum Şu Mesela Türkiye'de Yaşayan Birisi Amerika'da Nasıl İş Bulabilir Yani Ziyaretci Olarak Gidilse Sonrasında İş Basvusunda Bulunsak Olumlu Sonuç Alınabilir mi 2-3 Hafta İçinde Ne Yapılabilir ?
-
H1B nedir araştırabilirsiniz.
H1B için bir firmanın size işe almak istemesi ve sizin için başvuruyu yapması gerekiyor.
Bu başvuru yılda biz kez Nisan başında yapılıyor. Maliyeti 3-4 bin dolar .
Konu uzun ama gidip orada hallederim gibi bir durum benim bilgilerim dahilinde yok. -
@erkann, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu
H1B nedir araştırabilirsiniz.
H1B için bir firmanın size işe almak istemesi ve sizin için başvuruyu yapması gerekiyor.
Bu başvuru yılda biz kez Nisan başında yapılıyor. Maliyeti 3-4 bin dolar .
Konu uzun ama gidip orada hallederim gibi bir durum benim bilgilerim dahilinde yok.Değerli Yanıtınız İçin Teşekkürler Fakat Demek İstediğim İş Nasıl Bulurum Kısaca .d Türkiye'den Nasıl Yöntemlerle
-
@M-Turk herşeyden önce senin amerikada çalışma vizeni ayarlaman gerekiyor linkedin gibi diğer iş ilanları yerlerden başvuru yapın bu arada konum amerika yapman gerekiyor şirketler önce mülakat için skype görüşüyorlar bana oldu ancak çalışma izin olmadığı için görüşmediler
İş ilan siteleri moonster linkedin gibi sayısız şirketler var biraz araştırırsan bulursun -
Bulamazsın zaman kaybetme boşuna. GC çıkarsa bulursun. :)
-
@dancing-queen , içinde söyledi: Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu
Merhabalar Öncelikle Merak Ettiğim Bir Sorum Varda 1.Sorum Şu Mesela Türkiye'de Yaşayan Birisi Amerika'da Nasıl İş Bulabilir Yani Ziyaretci Olarak Gidilse Sonrasında İş Basvusunda Bulunsak Olumlu Sonuç Alınabilir mi 2-3 Hafta İçinde Ne Yapılabilir ?
bu, cok makul bir planmis gibi durmuyor maalesef, bu islemler cogunlukla uzun basvuru surecleri gerektiriyor. Su bolumdeki konularin faydasi olabilir:
https://yesilkartforum.com/forum/category/6/i̇ş-alanları-ve-meslekler
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu
@M-Turk herşeyden önce senin amerikada çalışma vizeni ayarlaman gerekiyor linkedin gibi diğer iş ilanları yerlerden başvuru yapın bu arada konum amerika yapman gerekiyor şirketler önce mülakat için skype görüşüyorlar bana oldu ancak çalışma izin olmadığı için görüşmediler
İş ilan siteleri moonster linkedin gibi sayısız şirketler var biraz araştırırsan bulursunHmm anladım Teşekkürler Çalışma İzni mevcut Ama LinkedIn dekiler takmıyor bile ben birde konumu Amerika yapıp deneyeyim teşekkürler
-
@crazycells Haklısınız Türkiye'den online yapılıp Gidilse ?
-
onemli olan ABD'ye gitmek degil bence, "bir pozisyona kabul edilmek"...
-
@crazycells, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu
onemli olan ABD'ye gitmek degil bence, "bir pozisyona kabul edilmek"...
tabi ki fakat Tüm Pozisyonlar için uygun olunduğunu düşünüyorum
-
Çalışma izniniz var mı? Var ise nasıl?
-
Arkadaşlar ben 3 gün önce Amerikada hali hazırda ilan halinde olan 18 tane (vasıfsız) işe başvurdum. Ama hala hiçbir cevap gelmedi. Oysa daha önce başvurduğumda (nisan, mayıs ayında) mutlaka cevap geliyordu 2 gün içinde.
Sizce neden dönüş alamadım? Cv'imi beğenmemişler olabilirler mi? Yoksa pandemiden dolayı mı?
Pandemiden dolayıysa neden iş ilanları versinler?
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim... -
@tugba_nyc_love, içinde söyledi: Çalışma Vizesi Ayarlama Sorunu
Arkadaşlar ben 3 gün önce Amerikada hali hazırda ilan halinde olan 18 tane (vasıfsız) işe başvurdum. Ama hala hiçbir cevap gelmedi. Oysa daha önce başvurduğumda (nisan, mayıs ayında) mutlaka cevap geliyordu 2 gün içinde.
Sizce neden dönüş alamadım? Cv'imi beğenmemişler olabilirler mi? Yoksa pandemiden dolayı mı?
Pandemiden dolayıysa neden iş ilanları versinler?
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...Aradiklari kisi siz olmayabilirsiniz :) ama cevap gelmemesi sizi olumsuz etkilemesin, basvuru yapmaya devam etmelisiniz.
Fakat dediginiz gibi pandemiden dolayi geri donuslerde ciddi bir azalma olmasi bence cok normal.
-
Ama aradıkları karnaval görevlisi ve peyzaj işçisi. Ve deneyim şartı da yok. İlanlarda böyle belirtilmiş. Ve benim cv'im vasıfsız işler için uygun. Söylediğim gibi daha öncede bu tür işlere başvurmıştum. Her zaman geri dönüş alırdım ama bu kez hiçbiri geri dönmedi. Housekeeper, karnaval görevlisi olmak için doktorların öğretmenlerin bu işe başvurcak hali yok. Sadece sebebini merak ediyorum.. umarım pandemi sebebiyledir...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum