Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F1 vizesi sponsorluğu ve sponsorluk işlemleri

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
13 7 2.1k 4

Benzer Başlıklar

• Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek

2
    0 Oy
    2 İleti
    168 Bakış
    crazycellsC
    @Doğancan-Ülker, içinde söyledi: Öğrenci Vizesi Randevusunu Turist Vizesi Randevusuna Çevirmek Merhaba, Bir öğrenci vizesi randevum var ve yaklaşıyor. Henüz kurs ayarlamadım. Ancak aradan çok uzun zaman geçti ve dil kursu pahalı gelmeye başladı. Bu randevuyu koruyarak (zamanını erteleyerek), turist vizesine başvurabilir miyim? Bunu iptal etmem gerekir mi? Ya da bunu turiste çevirebilir miyim? Teşekkürler. Ben de tam emin degilim ama AIS ile iletisime gecmemiz gerekiyor. Suradan AIS'e ulasip, zaman kisitlamasindan dolayi F vizesinden vazgectiginizi ve B vizesi basvurusu yapacaginizi soyleyip vize kategorinizde degisiklik talep edebilirsiniz. Isterseniz oncesinde B vizesi icin yeni bir DS-160 formu doldurun ve bu DS-160 formunun barkod numarasini da email'de verin. [email protected] https://ais.usvisa-info.com/tr-tr/niv/information/contact_us Gelen cevap konusunda bu baslikta bildirim yaparsaniz sevinirim.
  • f1 vizesi ile ssn alıp çalışmak?

15
    0 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    R
    Bir çok arkadaşım şu an wat ile aldılları ssn i dil okulı ile gelip kullanabiliyolar tüm appleri açıp çalışabiliyolar Bu yasal değil ama vergi zamanı tax yaptırıp hesaplar kapanmadan vergi ödeyip devam ediyolar ancak geçen gün managerim den öğrendim böyle bir durumda iken green kartlı biriyle evlenirseniz problem olabiliyomuş ve eğer eb 3 gibi vasıfsız yoldan sponsor ile green kart almal isterseniz bu büyük problem. Çünkü avukatlar ilk bunu soruyolar ssn ile çalıştın mı Amerika da dil okulları 2 ye ayrılıyor Eğer siz bir üni ya da college a giderseniz oradaki esl progmına katılıp dil öğrenirken kampüs içinde ders dönemindeyken haftada 20 saat Ders dönemi dışında 40 saat çalışabilirsiniz Ve ayrıca bir dönem sonra bir avukatla fakirleştim sebebiyle 1 yıllık çalışma iznine başvurabilirsiniz Yanlış bilmiyosam 2 yıla da çıkmış olabilir Yasal yollarda kalın bence ya da nakit çalışmaya bakın çünki bunların problem olma ihtimali her zaman var
  • F1 idari işlemler /AP durumu

7
    0 Oy
    7 İleti
    1k Bakış
    V
    @zeynepugural, içinde söyledi: F1 idari işlemler /AP durumu Bizim kağıt sarı...bu isim benzerliği mi oluyor? Geçen yaz da sarıydı Daha once kendi durumumu arastirirken bir yerde okumustum sari kagit su diye yesil su diye benimki yesildi mesela. Zaten ilk randevu gununuz baz alinarak sisteme girisiniz yapilir. Normal birsey olmasi gereken tarihi girilmis sorun yok.
  • F1 öğrenci vizesi için Yaş Sorunu

13
    0 Oy
    13 İleti
    4k Bakış
    Y
    Merhabalar. Amerikaya yüksek lisans başvurusu yapmak istiyorum ama 26 yaşında mezun olacağım. Sizce f1 vizesi almamda bu durum sorun teşkil eder mi?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k