Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @arkben amerikada yaşayan bir arkadaşımla konuştum.. özellikle Rusya ve Ukrayna da bulunanlara pek sıcak bakmıyorlarmış. Ben de korktum açıkçası.. bu sebeple mülakatı kaybetmek çok üzücü olur.


  • @NUSRET sonuçlar aksam çıkmıyor maalesef en erken ertesi gu 16:00dan sonra deniliyor. Bazı ozel durumlarda uzadığı da forumda okunmuş yazılardan biliniyor. Eger eskşden kalma ası kartınız yok ise yeni yaptırılmaması tavsiye ediliyor. Bol sans


  • Merhabalar tekrardan,

    1. Banka hesap dökümanını en kac gün önceden kac aylık hesap hareketiyle almamızı tavsiye edersiniz?
    2. Hali hazırda kullandıgımız ilacları , doktor kendi muayenesinde sisteminden görülebiliyor mu ?
    3. Bana mülakat tarihi geldi ancak hangi belgelerin istendigine dair bir mail gelmedi henüz. Kac gün alır gelmesi ?

    Teşekkürler herkese


  • @ksezen92, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

    @arkben amerikada yaşayan bir arkadaşımla konuştum.. özellikle Rusya ve Ukrayna da bulunanlara pek sıcak bakmıyorlarmış. Ben de korktum açıkçası.. bu sebeple mülakatı kaybetmek çok üzücü olur.

    orda uzun süre yaşayanlarımı kastetti.heralde turistik olarak 5-6 gün gideni kastetmemiştir.


  • @nwtzki ben 5-6 ay kaldım, ama şöyle.. 2018 Ekim-2019Mayıs arasında toplam 8 ay içinde 5-6 ay kadar oradaydım.. arkadaşım da bu green card sürecinde orada olduğum için belki sorun olabilir diye söyledi. Endişemiz şu, yani abartıyor olabiliriz ama “Bu green card sürecinde neden Ukraynada bulundun?” Diyipte elenir miyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @srpayd 1haftalık olanda 1 aylık 6 aylık döküman alan insanlar hepsi amerikada ondan bunun bir ölçütü yok sadece göstermen yeterli

    İlaçları senin söylemen gerekiyor işi garantiye alırsın

    Evrak mailinden sonra mülakat maili gelirdi sen hiç evrak göndermedin mi

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksezen92 6 ay dan fazla dünyanın neresinde olursa ol oradan temiz kağıdı alman gerekiyor ki sadece neden gittiğini dürüst ve doğru söyleyip evrak götür ama temiz kağıdını unutma sakın


  • @ayvalik10 siz ısrarla 6 aydan fazla kalınan ülkeden temiz kağıdı almalısınız diyorsunuz ama bana konsolosluğun gönderdiği mailde 12 aydan fazla kaldığınız ülkeden temiz kağıdı getirin yazıyor. :))

  • ⭐⭐⭐

  • ⭐⭐

    @ksezen92 İngiltere hariç 12 aydan fazla kalınan ülkeden temiz kağıdı istiyorlar. İngiltere için bu kural 6 ay şeklinde. Yazılı olarak bir yerde yok ama İngiltere konusunda bu forumda geçen sene ve ondan önceki sene birer tecrübe var, mülakatta 1 yıldan az kalınıpta sicil kaydı istenen.


  • @srpayd, içinde söyledi: DV2019 bekleme odası

    Merhabalar tekrardan,

    1. Banka hesap dökümanını en kac gün önceden kac aylık hesap hareketiyle almamızı tavsiye edersiniz?
    2. Hali hazırda kullandıgımız ilacları , doktor kendi muayenesinde sisteminden görülebiliyor mu ?
    3. Bana mülakat tarihi geldi ancak hangi belgelerin istendigine dair bir mail gelmedi henüz. Kac gün alır gelmesi ?

    Teşekkürler herkese

    1- 6 ile 12 ay arası dokum ideal olanı ama baktıkları siz oraya yerleşince sizi idare edecek paranız var mı, Amerikan hukumetine yuk olmayacakmkadar paranız var mı diye görmek
    2- sistemde herseyi göremiyorlar sanırım ama durust olup kullanılan ilaçları belirtmek faydalı, esim MS hastası ve ilaçlarını belirtti mesela.
    3- Belge maili 1 hafta gibi sürebiliyor ama forumda detaylı olarak verilen liste var. Mulakat deneyimleri bu konuda yardımcı baslık. https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri?page=1
    Bol sans

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @ksezen92 şu anda en son gidenlerden dışarıdan temiz kağıdı alıp giden en güncel kişi @mhepekiz istersen onlara sorabilirsin hatta gittikleri için küçük bir kaza geçirmişlerdi. En sağlıklı en güncel bilgiyi onlar verecektir.


  • @ayvalik10 Merhabalar, mülakat maili geldi ancak mülakatta hangi belgeleri istediklerine dair bir mail gelmedi onu kastetmek istemiştim. Teşekkürler.


  • @cnpist Çook teşekkür ederim 🙂


  • MERHABA BANA ACİL YARDIMCI OLUCAK OLAN VARMI AİS KAYIT YAPARKEN NVC MEKTIBU KCC MEKTUBU NUMARASI YAZAN BIR YER VAR NEYI YAZICAM ORAYA @crazycells


  • TAMAM ANLADIM GALIBA ILK SIRAYA 🙂 CONFIRMATION NUMBER YAZIYORUM DIGERINE CASE NUMBER DS 260 FORMUNDAKI DOGRUMUDUR @crazycells


  • @SEDA bir tanesi case number bir tanesi ds260 doldurup bitidikten sonra barkod altindaki numara olacak


  • Boyle uyarı verdı dosya numarası ve confırmatıon number yazdıgım yer gecersız yazıyor neden acaba

    Verilen Göçmen Vize durumu numarası randevu almaya hazır değildir. Ulusal Vize Merkezi'nden (NVC) bir randevu mektubu / e-posta almadıysanız, IV durumunuzu http://travel.state.gov/content/visas/english/immigrate/nvc.html adresinden kontrol edebilirsiniz.

    Randevu almanız için sizi bu siteye yönlendiren, NVC'den bir randevu mektubu / e-postası veya Konsolosluk Bölümünden bir talimat mektubu / e-postası aldıysanız, lütfen IV durum numaranızı doğru girdiğinizden emin olun.

    Bu mesajı almaya devam ederseniz lütfen aşağıdaki bilgileri de içeren bir e postayı [email protected] adresinden CSRA destek birimine gönderin:

    E-posta Konu satırında "Case number not ready to schedule" (Dosya Numarası randevu planlamaya hazır değil) yazmalıdır
    Başvuru sahibinin tam adı
    Başvuru sahibinin doğum tarihi
    Ulusal Vize Merkezi (NVC) veya Kentucky Konsolosluk Merkezi (KCC) randevu mektubunun veya Konsolosluk Bölümü tarafından alınan randevu talimat mektubunun / e-postasının taranmış kopyası.
    CSRA desteğe gönderilen e-postalara 3-4 işgünü içinde cevap verilecektir. Birden fazla e-posta göndermeyin, çünkü bu, bilgi isteminize cevap verilmesini geciktirecektir. @cnpist

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @srpayd o mailde gelmez aşağıdaki linkin 1. sayfasında yazıyor
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/73/dv2018-mülakat-deneyimleri?page=1


  • @SEDA bu ve daha önceki sorularınızın cevaplarını ilk iletide bulabilirdiniz. Büyük harflerle ve kendi sürecinizde sizi ilgilendiren bilgilendirmeleri okumadan yazmak size yardımcı olmaz.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum