Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Meslek kursları

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • Amerikaya girişi sakıncalı meslek çeşitleri

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4
    0 Oy
    4 İleti
    708 Bakış
    A
    Teşekkürler 🙋🏻‍♂️
  • Adli sicil kaydındaki suçlar ve göçmen vize görüşmesi

826
    1 Oy
    826 İleti
    86k Bakış
    Talha FurkanT
    @isenturk hocam benim sürece bakabilirsiniz aynı davalardan yargılandım ve hüküm giydim. Arşiv kayıtlı adlı sicil belgenizde herhangi bir mahkeme kaydı çıkmıyorsa hiç kurcalamayın. Eşim beraat etmişti. Arşivli kayıtta herhangi birşey çıkmadığı için onunla ilgili süreçten bahsetmedim ve problem olmadı. Ama benim kayıtlar olduğu için bahsettim ve mahkeme evraklarımı sundum sonuç ekstra incelemeye kaldım. Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olurum.
  • Ds-260 Adres Bilgisi Sonradan Verilir Mi

55
    2 Oy
    55 İleti
    16k Bakış
    A
    Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi. Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz. Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k