DV Lottery En Şanssız İnsanı Kim Sizce?
-
@yigitsagun Nasıl vazgeçmeyelim başkan adam mavi yakalıları istiyor artık. Üniversite öğrencisiyim. Mavi yakalı olmaya çok var daha. Beni geçtim. Lise mezunu arkadaşlar ne yapacak. Onların şansı hepten öldü. Umarım geçmez bu tasarı.
-
@mutlukurt0534 beyaz olmasın kardeşim o yakanın rengi :D Gerçekten kalifiye bir eleman her yerde kalifiye elemandır kardeşim. Sen okumana bak, okulunu iyi bir derece ile bitir. Sonrasında yelpazen daha da genişleyecek emin ol.
-
@mutlukurt0534 Mavi yakalı olmak zor doğru diyorsun eğer bekar arkadaşlarımız varsa turist olarak gidip evlenebilirler buda bir gitme çözümü herşey çekiliş değil.
-
@rotinnn orda yaşamak için asla evlenmem abi açık ve net. Çıkarsa şansıma çıkmazsa da puanla kazanmaya çalışırım. Zaten üniversite okuyorum bitirir konuşabilecek düzeyde ingilizcede yaptımmı her türlü giderim. İşime gelir yani. Ama işte diğer arkadaşlar ne yapacak lise mezunu olanlar. Kalifiye olanlar.
-
@mutlukurt0534 yapcak bişey yok giderler okul okurlar burda biraz birikim yapıp türk bir restaurant sahibi bulup el altından çalışır yani çözümü çok giden hertürlü gidiyorda trump mahvetti sanırım daha zorlaşmış Bakıcaz çaresine.
-
@rotinnn Hiç sorma mahvolduk resmen. Umarım onaylanmazda tekrar başvururuz.
-
@mutlukurt0534 Büyük ihtimal onaylanmaz benim düşüncem bu ama tasarıyı beğenirlerse yapıcak bişey yok çekiliş hayal olucak
-
@rotinnn Valla abi ben koşullara uyuyorum. Fakat üniversiteyi bitirmeden. Banada güle güle diyorlar. Anladığım bu :) İngilizce her türlü halledilir. De işte üniversite mezunu istiyorlarmış. Benim anladığım.
-
@mutlukurt0534 o kadar bakamdım ne istiyorlar diye hayırlısı.
-
Tamamen kismet ben arabalara olan merakim vesilesiyle geldim bir gun YouTube da ilkay zamanin arabalar la ilgili videosunu seyrettikten sonra basvuru karari aldim ve ilk basvurumda cikti ve case numaramda cok dusuktu bende yillarca kpss ye girdim olmadi neye niyet neye kismet
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum