Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ferhat Yıldız ile Pratik İngilizce Öğrenme ve Konuşma Videoları

Taşındı İngilizce
5 3 8.4k 2

Benzer Başlıklar

• İngilizce Öğrenmek - Geliştirmek İsteyenler İçin Motivasyon - Strateji Videoları

İngilizce
    9
    3 Oy
    9 İleti
    601 Bakış
    Karanlık LejyonerK
    @waterman anlıyorum kardeşim Allah yardımcın olsun
  • İngilizce düşünemiyorum...

İngilizce
    24
    1 Oy
    24 İleti
    3k Bakış
    S
    ....ingilizceyi cevirmeye calisilirsa yolda kalinir....netflix de bir film var adi --burn after read---dun kafam takildi dur bunu turkceye cevireyim dedim cevirince boyle oluyor----yak sonra okuduk....turkcede cumlenin b asina galacak keloime ingilizcede sona gelir. saat kac... what time.....
  • İzmir’de İngilizce Kurs Tavsiyesi

İngilizce
    25
    3 Oy
    25 İleti
    3k Bakış
    A
    Akademik yabancı dil kursunda 3 dönem eğitim almıştım kullandıkları eğitim materyalleri ve eğitim modellerinin yetişkinlere yönelik olması alışılagelmişin dışında bir eğitimle ingilizcemi iyi seviyelere getirdim diyebilirim katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim bi görüşün derim.
  • English Professionally - Tek video Tüm gramer

İngilizce
    6
    5 Oy
    6 İleti
    625 Bakış
    E
    ellerine sağlık, çok güzel kaynaklar. gereksiz videolar izlemektense, sabah akaşm izleyip içeriği sömürmek niyetindeyim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

35

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k