Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @badass ben de hemen birkaç gün içinde başvurmuştum.

• @hcanbyrm aynen ya bir şarjör atsın :DD

• @suv2019 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@badass ben de hemen birkaç gün içinde başvurmuştum.

sana 18. yılını yazalım o zaman 😃

• @suv2019 doğrudur, benim için öyle oldu. Ama eşim daha önce de defalarca son güne bırakmadan başvurmuş çıkmamıştı

• @brkgrms DV2020 bekleme odası içinde söyledi:

@olcayist Çöktü bile 😀

Hadi ya neyapcaz🤣🤣

• @olcayist Durun ya daha açıklanmadı 😃

• 39 dakika sonra ekmeğe yağı süreceğiz gel artık GC gel yorma beni.

• hadi bakalım çıkarsa 2 tane dışarı sıkıcam çıkmassada durumu bildiririm 😃 😃 😃

@hcanbyrm -

• Son 38 Dakika...

• En çok kaç kişi ben kazandım diyecek onu merak ediyorum 🙂

• Herkese bol şans dilerim. İlk kez başvuru yaptım. Forumdan okuyarak çok şey öğrendim ancak daha yeni üye oldum. Ayrıca herkese paylaştıkları bilgiler içinde teşekkür ederim. Sabırsızlıkla bekliyorum sonuçları 🙂

• @mutlukurt0534 ben burda konuştuklarımdan acaba kimi kazanacak diye merak ediyorum bakalım kimin imzası değişecek vallahi çook heycanlı

• Herşey çok güzel olacak.İnanın arkadaşlar.Son 36

• @adem Bende gönülden inanıyorum bu sefer az kaldı azzz.

• @alcnkck Bende aynı durumdayım ilk başvurum çook video izledim green card danışmanlık servisi açacak kadar bilgim var bakalım : )

• @adem kazanırmıyım dersin ?

• Abi Muğla'da hava hem güneşli hemde yağmur yağıyor. Neye işaret bu acaba

• Sonuçlara bakacağımdan değil de forumun nabzını ölçmek için bekliyorum en iyisi gece 12 gibi bakmak olacak 🙂 5-6 kişi kazandım yazsa bile sevinicem son 35 : )

• @brkgrms hadi inşallah kazanırmıyız dersin ?

• Son 35 dk

Benzer Başlıklar

• 4061
  • 21391
  • 6
  • 22191
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |