DV2020 bekleme odası
-
nolur çık nolur çık grin card çık nolur :D
-
Bende de geçen sene ki heyecan maalesef yok. Gene seçilemeyeceğiz.
-
@sedaseda Sürekli aktif olanlara çıksa yeter en azından 😀
-
@sedaseda DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@sadikcagan aynen en azından gercekten isteyip merak edenler burada
Aylarca bekledik.forumda bi hayli zaman geçirdik.bayağı bilgi birikimimiz oldu.gerçekten isteyen çok kişi var forumda.umarım hepimize çıkar
-
@nazo akşama site çöktüğü zaman nasıl gözüküyor nasıl geri getiririz diye deneme yapıyorlar :)
-
hani bizim sevdamız eritirdi amerigayı
-
@vakkas-altiner öyle birseye gerek kalmaz inşallah 😊
-
bizim forum bile daha bu saatlerde hata vermeye başladı, 19'dan sonra sonuç sayfası kesin çökecek.. :) yani çok da şeyapmayın.. :)
-
Geçen sene forumdan 3 kişiye çıkmış...
-
19:01 itibari ile kazanan arkadaşlar buradan bizi bilgilendirsinler.mutluğumuzu hep beraber paylaşalım.umarım açıklanmasını bekleyen bütün forumdaşlara çıkar.
-
hayaller abd hayatlar muş galiba bu sene de :D
-
Kullanıcı sayısı 3.9 k ama bir tek aktif bulunanlara (yani çok istenlere) çıksa yine en azından yarısı giderdi forumun. Sonra bu odayı kapatııııp hoooop hazırlık odasına🥰
-
@topraxxx Canda dayanmaz pilde dayanmaz
-
@olcayist Ben nasip olursa seneye başvuru yapacağım aklı başına yeni gelenlerdenim ben ne yazık ki
-
@rasul1995 elma dersen mi yoksa armutta mı çıkacak :)
-
@kezbannewyorkta Aynen öyle
-
merak ettim,
iftarımı daha çok bekliyoruz yoksa sonuçların açıklanmasını mı? :D -
@sedaseda anne iseniz uykusu gelen çocuklar uyumamak için sürekli konuşurlar çeneleri düşer aynen burası da bu hale geldi :)
-
@apex Allah biliyo ya dilim damağım kurudu bugün nöbet+8 saat ders ama hiç hissetmiyorum açlığı susuzluğu.
-
@Kezbannewyorkta oruçtandır o ya fazla takma
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum