DV2020 bekleme odası
-
Bukadar beklemek. bukadar umut etmek. Umarım hayalini kurduğumuz her şey gerçek olur . Güzel bir gelecek. Yeni bir hayat kurarız. Amerikada.🤗
-
çok mu şey istiyoruz be...
-
@sadikcagan Umarım 😁 ben tutacağım apartmana bile baktım.
-
@suv2019 onlara çıkıp sana çıkmaması gibi bir durumu dusunemiyorum..
-
@kezbannewyorkta Gelecek sene çıkması umuduyla hayatınıza devam edin bence. Sonuçta sağlığınız yerinde ve birçok şeye muhtaç olmadan yaşıyorsunuz. :) Umudunuzu kaybetmeyin yeterki. İnşallah kazanırsınız çekilişi.
-
@djmagic Alt tarafı bir case number yani çok mu zor yazması 10 saniye 😂
-
@brkgrms Yancı lazım mı :)
-
@dreams_usa DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Nedendir bilinmez içimde hiç heyecan yok. Uyudum uyandım yine aynı, saat de geçmiş bir hayli. Ama yok işte, neden yok, neden yitirdim heyecanımı bilemedim? 🙄😕
Böyle gelgitler yaşanıyor 😀 sabır herşey çok güzel olacak insallah😀
-
merhaba herkese ara ara okuyorum herseferınde 10 sayfa 10 sayfa çoğalıyor aksam kesin donar site bende sabırsızlıkla bekliyorum
-
Forum sürekli hata vermeye başladı şimdiden. umarım bir sorun olmadan bu akşamı atlatırız.Yetkililere kolay gelsin.
-
@sadikcagan tabi abi www.kiwi.com da güzel bir site bunlardan yararlanılabilir. Yeter ki çıksın :)
-
@olcayist Beni de alın :)
-
@suv2019 onlara çıkıp sana çıkmaması gibi bir durumu düşünemiyorum.
-
@ibrahimasar Keşke başvurdukça şansın arttığı bir sistem olsaydı. İkimiz forumun en şanslılarından olurduk.
-
son 3 saat diyelim. :) son 45 dk hemencecik geçer
-
@vakkas-altiner Dallas'ta 1 bedroom lu $650 apartman var mis içinde cable tv ve high speed internet, çamaşır kurutma makinesi, buzdolabı, fırın, mikrodalga, klima on numara valla
-
@suv2019 😀😀😀😀yok artık.
-
@brkgrms Tamam da nikahı kimle kıyıyoruz ? :D
-
@vakkas-altiner bir çok durum var kazanmayı bu kadar çok istememi sağlayan. Şimdilik bana kalsınlar inşallah kazanırsam burda da konuşuruz. Zaten her şekilde mücadeleye devam ama işte insanı da hayalleri ayakta tutuyor☺️
-
Forum coştu an itibari ile çevrim içi 526 kişi.umarım hepimize çıkar.nede olsa 3-4 bin kişiye çıkacak.neden olmasın
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum