Confirmation numaramı unuttum
-
Herkese merhaba arkadaşlar, başvuru yaparken ki confirmation numaramı unuttum. Sonuçlar açıklandığında basım bakabilirim. Numaramı unuttum gibi bir seçeceğim var mı?
-
Evet. İsim soyisim doğum tarihi ile beraber başvuruda kullandığınız mail adresinizi biliyorsanız numaranızı görebiliyorsunuz.
Zaten aktif 2019 sonuçlarına bakmak istediğinizde şuradan https://www.dvlottery.state.gov/
onay numaramı unuttum seçeneğini görebilirsiniz. -
Teşekkür ederim.
-
@luftmench Forgot Confirmation Number yazan yere tıklarsan @Oradaki arkadaşın bahsetdiği gibi doldura bilirsin
-
bilgisayardan ekran görüntüsü almıştım bilgisayar çöktü alabiliriz confirmation numberı değil mi az bi süre kaldı açıklanmasına panik yaptım galiba
-
icloud veya google drive yedek almanız iyi olacaktır.
Ben bir çıktı, google dökümana ve google keep'e bir yedek, bilgisayarda bir kaç hdd ye, telefona, google drive ekran görüntüsü attım. -
@DeliSorular @toronaga
Numara artık öğrenilebilir. Mailide unutma ihtimaline karşı önlem almak lazım 😊 -
@Oradaki tamda soyledıgınız basıma geldı maıl adresı ve comfırmatıon numarasını kaybettım nasıl ulasabılırım
-
@Tree-Tree, içinde söyledi: Confirmation numaramı unuttum
@Oradaki tamda soyledıgınız basıma geldı maıl adresı ve comfırmatıon numarasını kaybettım nasıl ulasabılırım
Sonuclar aciklanmaya basladiktan sonra siteye link eklenir, oradan "onay kodumu unuttum" tusuyla ogrenmeyi deneyebilirsiniz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
10
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum