Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Bebop1 @orhanozbekk 'in dediği doğru.
    WAT'in verilme kriterleri farklı. Okul notlarına vs. bakıyorlar.
    h2b'yi almak çok daha kolay, hoş ben red yemiştim ankaradan(tamamen elçiliğin saçmalaması).
    İstanbuldan başvurun sıkıntı çıkmaz.

• @charon Ankara' dan ret yemistim cumlesinden sizin tolga oldugunuzu varsayiyorum 🙂 dogru muyum? 🙂

• Merhabalar j1 vizem bittiği için Tr ye dönüş yaptım ama eski çalıştığım otel beni tekrar istiyor geri dönmek için nasıl Bir yol izleyebilirim

• Başvurabileceğim acenta önerir misiniz rica etsem?

• Merhaba sezonluk iş için tarla, sera, çiftlik işi için acenta - işveren arıyorum.

• herkede selamlar maalesef current olamadım çok üzgünüm daha önce amerikada çeşitli oteller ve restorantlarda server lık yaptım bildiğiniz otel veya restoran var mı h2b yapan veya acente var mı iş bulmak için yardımcı olan yardımlarınızı bekliyorum şu greencardı bu vizelerle unutmam lazım 😞

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar merhaba

Bu sitede bulunan iş ilanlarına fiziksel özelliklerimi ve yapabileceğim işleri İngilizce yazıp mail gönderiyorum.
    Sizce cv veya fotoğraf eklememe gerek varmı?
    Olumlu geri dönüşü nasıl arttırabilirim

• merhaba ben şu an şirkete gelecek resmi onayın haberini bekliyorum evrak geldikten sonra ds 160 submit edip sonrasında vize randevusu alacağım. Ancak soru işaretlerim var vize görüşmesine dair; öncelikle şu an çalışmıyorum fakat not employed seçmemem gerektiği söyleniyor. Çalışıyor seçersem sorgulanırsa yalan beyanda bulunmuş olacağım.
    Bir startup kurucusundan projelerine destek verirsem uygun görülürse resmi teklif ve saatlik yapılan işe göre bir fiyat aralığı belirtilen mesaj gelmişti freelance seçip bu işten bahsetsem ya da kendi uygulamamı geliştiriyorum gibi beyanlarda bulunsam mantıksız olacak gibi not employed seçip bunlardan bahsedebilirim ama memur orada not employed gördüğü gibi red verir diye düşünüyorum.

Bu durumda sizce en mantıklı beyan hangisi olur?

Ayrıca konsolosluk görüşmesinde Türkiye’ye geri dönüş bağları açısından altı dolu bağlarım yok
    Şu an en net bağım askerlik yükümlülüğüm. Program sonunda Türkiye’ye dönüp askerlik yapacağımı ve ardından burada kariyerime devam etmeyi planladığımı söylemeyi düşünüyorum.

Bu açıklama sizce yeterli olur mu?

Bunun dışında hangi sorular soruluyor nasıl cevaplamalıyım bilgi verirseniz sevinirim. Randevuyu İstanbul'dan almayı düşünüyorum.

Teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |