Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar,öncelikle forumda bizleri bilgilendiren, yardımcı olan tüm yönetici ve arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bu başlık altında yazılanları okudum ve kızımın yaş hesabını da yapmaya çalıştım, sonucu çek etmek istiyorum, şöyle ki case numberım 193XX Şubat ayı itibari ile current oldum, henüz mülakat almadım ama çok az kaldığını düşünüyorum, kızım 17.03.2004 doğumlu, bu çekilişe onun ABD de yaşama isteği için benim adıma da başvurusu sonucu kazanan ben oldum, ama galiba kendisi yaş sınırınına takılacak gibi duruyor, bu durumda sizce mülakata katılabilir mi benimle, yaşı uygun mu, yada benimle tutmasa bile görüşmeye katılsın mı yine de

• ⭐⭐⭐⭐

@dileko, içinde söyledi: Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi

Merhabalar,öncelikle forumda bizleri bilgilendiren, yardımcı olan tüm yönetici ve arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, bu başlık altında yazılanları okudum ve kızımın yaş hesabını da yapmaya çalıştım, sonucu çek etmek istiyorum, şöyle ki case numberım 193XX Şubat ayı itibari ile current oldum, henüz mülakat almadım ama çok az kaldığını düşünüyorum, kızım 17.03.2004 doğumlu, bu çekilişe onun ABD de yaşama isteği için benim adıma da başvurusu sonucu kazanan ben oldum, ama galiba kendisi yaş sınırınına takılacak gibi duruyor, bu durumda sizce mülakata katılabilir mi benimle, yaşı uygun mu, yada benimle tutmasa bile görüşmeye katılsın mı yine de

Kızınız 17.03.2025 tarihinde 21 yaşını doldurmuş. Sayın @Sharm ın bu iletide açıkladığı yönteme göre hesaplama yaptım; sizin dosya numaranızın aktif olduğu ay Mart 2026. Aktif olunan ayın ilk günü baz alındığında (1 Mart 2026) buradan 213 gün geriye gidildiğinde 31.07.2025 oluyor ve o tarihte kızınız 21 yaşını doldurmuş oluyor maalesef 😞
    Bu nedenle, mülakata sizinle birlikte katılamaz, kapıdan içeri alınmaz.
    Eğer siz kızınız olmadan ABD'ye gitmeyi planlıyorsanız, sonradan kızınızı yanınıza almak için F2B vizesine başvurmak mümkün ancak bu sürecin çok uzun yıllar süreceğini de göz önünde bulundurmalısınız.
    F2B vize türü ile ilgili mesaj:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/7642

• @Serapp Çok teşekkür ederim size, bu bilgi benim için çok önemliydi, şimdi bu konu ile ilgili neler yapabiliriz onu araştırıyorum , nasıl yollar izlenir hepsini okuyacağım, sevgiler saygılar bizden size

• Merhaba arkadaşlar,
    Babamın EB-3 (PD: 23 Kasım 2011) dosyası. I-140 2013’te onaylandı, 2014’te visa current oldu. Avukat hatası yüzünden çocuklar için (Esra 1998 doğumlu, Furkan 2001 doğumlu) ayrı I-130 açıldı. I-130 received date 4 Mart 2015. Hemen arkasından DNA testi randevusu çıktı, örnekler 9 Haziran 2015’te U.S. Embassy Ankara’da alındı.
    Şimdi 5 Mayıs 2026’da Ankara’da immigrant visa mülakatı var. 10 Nisan 2026’da embassy’den mail geldi:
    “Please bring any evidence if you have taken any action between the dates of the 1st of January 2014 - 1st of January 2015 for your daughters’ immigration applications.”
    Mailde “daughters” yazıyor ama oğlum da dahil. CSPA beyanımızı (31 Ağustos 2025 tarihli) hazırladık. İçinde: Deneyimi olan varsa lütfen paylaşın, çok teşekkürler. Kolay gelsin. 2 aylık gecikme var sorun olur mu @All

• Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |