Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Koskoca forumda Camp America Camp America (Camp usa)programı ile ilgili bir başlık bulamadım zira bu program Work And Travel dan daha KOLAY vize alabileceğiniz, daha UCUZ dolu dolu deneyim yaşayabileceğiniz bir program. Ben 2024 yazında yaptım programı 4 ay boyunca Camp Counsellor olarak çalıştım. Anlatılamayacak deneyimler ve beceriler ("Lifeguard Certificate", "First Aid Certificate", "Archery Instructor", "Canoeing Instructor"...) kazandım. Sorularınızı sorabilirsiniz.

• @Erdem-0 Merhabalar Hocam Dil için hangi seviyeyi min kabul ediyorlar ayrıca bunu yaptıktan sonra diğer j1 alanlar gibi bunda da 2 yıl yasağı var mı ve max kaç ay kalınabiliyor o vizeyle

• Hocam merhaba, bu program için türkiyeden başvuru şartlarında üniversite öğrencisi olmak zorunlu mu ? sanırsam program 2 başlıkta ilerliyor biri stuff olarak diğerisi ise consuler olarak, bu 2 kategori de başvuru şartları neye göre değerlendiriliyor ?

Benzer Başlıklar

• 2
  • 8
  • 1
  • 10
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.9k

| | | |