J1 vizesi sonrası Green Card alabilmek
-
Merhabalar 2 ay sonra amerikaya bir kurum araciligi ile 1 sene kendi meslegimi yapmak icin gidicegim. Otelcilik on buro olarak gecmekte, henuz gidicegim sirketle mulakata girmedim uluslararasi bir grup. Sorum su olucak orda kalmak icin nasil bir yontem bulmaliyim eb3 ilemi kalmam mantikli olur ve mulakat esnasinda calisicagim yere soylemeliyimyim. Tesekkurler.
-
@gokalpizm J1 vizesi ile green kart alabilmek içinde söyledi:
Merhabalar 2 ay sonra amerikaya bir kurum araciligi ile 1 sene kendi meslegimi yapmak icin gidicegim. Otelcilik on buro olarak gecmekte, henuz gidicegim sirketle mulakata girmedim uluslararasi bir grup. Sorum su olucak orda kalmak icin nasil bir yontem bulmaliyim eb3 ilemi kalmam mantikli olur ve mulakat esnasinda calisicagim yere soylemeliyimyim. Tesekkurler.
J1 vizesi, degisim programlari icin olusturuldugu icin bu vizeyi ancak Turkiye'ye geri donmeniz durumunda alabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/98/j-değişim-programı-vizeleri
dolayisiyla ABD'de kalip kalmayacaginiza J1 ile ise basladiktan sonra karar vermeniz daha dogru olur, ayrica sonrasinda Green Card icin is yerinizin size sponsor olmasi gerekiyor, bilginize.
-
@crazycells Birkac gun sonra mulakata giricegim gidicegim isyeriyle mulakat esnasinda bahsetmicegim ancak oraya gittigimde senem dolmadan boylebir konu acsam ve green card icin sponsor olucaklarini soyleseler turkiyeye geri donmeme gerek kalmaz degilmi
-
@crazycells Birkac gun sonra mulakata giricegim gidicegim isyeriyle mulakat esnasinda bahsetmicegim ancak oraya gittigimde senem dolmadan boylebir konu acsam ve green card icin sponsor olucaklarini soyleseler turkiyeye geri donmeme gerek kalmaz degilmi
Evet, hatta vizeyi alip ABD'ye gittikten sonra sureniz bitmeden de konuyu acabilirsiniz :slight_smile:
-
@crazycells Peki sponsor olmak onlaricin ugrastirici birseymi veya masraflimidir
-
@crazycells Peki sponsor olmak onlaricin ugrastirici birseymi veya masraflimidir
evet, ama genelde boyle sirketler bu tur islerle kendileri ugrasmaz, anlasmis olduklari bir hukuk burosu vardir cogunlukla, misal kisi basi 5000-10.000 dolar odeyerek bu tur hukuki islemleri ve surecleri hallederler.
-
@crazycells Henuz pasaport cikarmadim kac yillik cikarmam uygun olur olaki sponsor olduklarinida dusunursek 3 yillik yetermi
-
@crazycells Henuz pasaport cikarmadim kac yillik cikarmam uygun olur olaki sponsor olduklarinida dusunursek 3 yillik yetermi
ben 10 yillik almanizi tavsiye ederim ama tabii karar size kalmis :slight_smile:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri
-
@crazycells abi merhaba . neden cevap vermediz soruma
-
@samir, içinde söyledi: J1 vizesi ile green kart alabilmek
@crazycells abi merhaba . neden cevap vermediz soruma
sorunuzu burada goremiyorum maalesef, sorunuzu ilgili baslikta bir daha yazin isterseniz.
-
A admin bu başlığı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) bölümünden taşıdı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum