Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @BlueGeostar Türkiye üzerinden yapılan e2 başvuruları genelde 100 bin dolar üzeri yatırım isteniyor. Ancak Amerika da statü değişikliği ile yapılan iş modeli konsolosluk için çok daha geçerli ve işleyen bir süreç olduğundan kabul görme olayı çok yüksek red alma oranı daha düşük oluyor. Mevcutta 1-1.5 yıllık bir ticari geçmiş gösterip fatura vergileri işçi maaşları gibi ücretlerin sorunsuz yatırıldığı gösterilirse çok daha kabul gören bir e2 vizesi alma şansınız var. Çoğu kişide sürecini busekilde ilerletiyor

• @Sea-Like hayır onu biliyorum, sormak istediğim 2+5 yıl için nasıl bir yol haritası izlenmesi gerektiği ile ilgiliydi.

• @BlueGeostar özelden yazayım

• @Ahmet-KARA Türkiye yasaklanacak diye korkum var dedim daha beteri oldu...

• yeni yıl ışıkları yanmış yine, kardan adamda gelmiş, o zaman tüm forum ahalisine mutlu yıllar. ☃ ☃ ☃

• Dilerim ki 2027 Herkes için başta sağlık dolu olmak üzere mutluluk veren süprizler neşe katan anlar sevdiklerimizle geçireceğimiz huzurlu bir yıl olur

• ⭐⭐

başka var mı bunu da yaşamadık demeyiz.
    Diversity Visa (DV) göçmen vizesi basımlarını durdurdu.

Screenshot_4.png

• SON DAKİKA! ABD Dışişleri Bakanlığı, 23 Aralık 2025 itibarıyla Diversity Visa (DV) göçmen vizesi basımlarını durdurdu.

Mülakatlar yapılmaya ve randevular verilmeye devam edecek. Yeni DV vizeleri basılmayacak. Daha önce basılmış (onaylanmış) vizeler bu karardan etkilenmeyecek

Karar, güvenlik ve inceleme süreçlerinin yeniden değerlendirilmesi amacıyla alındı.

• @falsepoet hem yeni vize basılmayacak hem de mülakatlar yapılmaya devam edecek. Buradaki anlam nedir? Elçilik çalışanı ile çay içmeye mi gidecek talihliler?

• @dilmel mali yıl içinde karar değişirse ap'ye kalan vizeler basılacak demek.

• @BlueGeostar evet şimdi başka bir mesajı okudum aydınlatıcı bir mesajdı. Teşekkürler. Ben de sadece merak ettiğimden sordum yoksa talihli değilim.

• @BlueGeostar o zaman mülakatlara gitmemezlik yapılmaması gerekiyor, alınması gereken bir risk.

• ⭐⭐⭐⭐

@dogan28 bu bir netlik değil tabii ki ama düşükte olsa bu ihtimali göze alıp mülakata katılmak en iyisi, asıl durum DoS diyor ki ben konsolosluklarımda mülakat vermeye devam edicem vizenizi basamıcaz ama ben sorumluluğumu yerine getiricem hedef tahtasına beni koymayın diyor

• hani biz kazanamadikta gidemedik , kazananlar icinde durdurulmus aklimi kaybedebilirdim uzucu olmus 😃 umarim en kisa zamanda dv basvurulari tekrardan acilir

• Mevcut talihlilerden DV1 alanlar bence daha fazla beklemeden gitsinler. Sarı kafanın sağı solu belli değil bir anda tekrar inceleme yapacağım diyerek vizesi basilanlari da greencard vermeyebilir.

• @tugberk kazananlar için derken? Mülakatlar durdu mu?

• Mulakatlar devam edilip ap bırakılacak ve süreç içinde vize basımlarını bekleyecekler benim anladığım kadarıyla. Herkes o kadar kendi derdine düştü ki kimse yeni çekilişle ilgli bir bilgi vermiyor dv2027 unutuldu resmen. 🤕

• ⭐⭐⭐⭐

@Kekw, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Mulakatlar devam edilip ap bırakılacak ve süreç içinde vize basımlarını bekleyecekler benim anladığım kadarıyla. Herkes o kadar kendi derdine düştü ki kimse yeni çekilişle ilgli bir bilgi vermiyor dv2027 unutuldu resmen. 🤕

Önce 2027 çekilişi durduruldu, ardından 2026 talihlileri için dediğiniz gibi oldu maalesef.

• ⭐⭐

Nasıl bir sene oldu hiç bir şeye sevinemez olduk yada sevincimiz kursağımızda kaldı

1- Dosya taşıma artık kcc mail atarak kolaycana yapılırken bir açıklama geliyor dosya taşıma için vatandaşlık veya oturum şartı istediler ( Dosya taşıma olayı kursağımızda kaldı)

2- Ankara bu sene hızlı gidiyor güzel vize bastı ve çok güzel randevu verdi derken açıklanan son bilgilere göre vize basımları yapılmayacak denildi (Ankara'nın hızı kursağımızda kaldı)

3- Bu sene 1 dolar ücret gelecek denildi üstüne de resmi bir açıklama olmasa da pasaport zorunluluğu da olacak diye bir bilgi dolaştı oh bu sene en azından sahte başvurular tamamen bitmese de ciddi oranda azalacağını düşünürken üstüne de programdan çıkarılan ülkelerin olduğunu gördük ufak bir şans olsa da kazanmak bu şansın artacağına inanmak bile mutlu ederken 2027 başvuruları geçici süreliğine (inşallah geçicidir) kapandı diye bir güne başladık (şansımızın artacağına mutluluğumuz kursağımızda kaldı )

Daha nasıl haberler alacağız bilmiyorum ama en azından bu sürecin geçeceğine inanıyorum yada inanmak istiyorum bilmiyorum umarım en hızlı sürede geçer

• @T-C-Kubilay-Dikici hocam bize ya F1 yada e2 yolu göründü gibi duruyor. Genç olanlar F1 vizesine baksinlar yaşı geçenlerde e2 araştırsın en azından yollar kapanmadan Amerika'ya bir giriş yapılsın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |