Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Dosyasini ankaraya taşımak isteyen var mı yoksa bülten aciklaninca ona göre mi aksiyon alacaklar hk dan ankaraya taşımak konusunda kararsizim hk oturum isterse diye ankara da sıra gelmezse diye

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@onur12 siz sorunuzun cevabını beklerken ben de, neden defalarca uyarılmasına rağmen sohbet başlığında süreçle alakalı soru sormaya devam ediyorsunuz bunu öğrenebilir miyim?

• Bülten kaç açıklanacak acaba

• @gucarslan Ilgi bekliyor olabilir 🙃

• Bügün açıklanırmı yoksa 15 ine mi sarkar dostlar

• @Murat-Dündar son bültenler hep 15 inde açıklandı hep bir kaç defa da pazartesiye denk geldi yanılmıyorsam bence bu bültende 15 inde pazartesi günü açıklanır

• %99.9 yarin aciklanacak

• Mesai başlangıcı Türkiye'de öğlen saatlerine denk geliyor sanırım, geçmiş bir kaç bültende öğleden sonra açıklanmıştı

• @bkaraca %0.01 ihtimal vurdu 😂

• @Murat-Dündar valla çok enteresan bi yıl oluyor 😃

• @Murat-Dündar Ne diyecegimi bilemedim 😃 bundan sonra negatif tahmin yapacagim

• Bu ileti silindi!
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   B bravist 
  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   B bkaraca 

• Ne olacak simdi bu forumunda bi amaci kalmayacak mi?

Trump ciddi ciddi bitirdi bu cekilisi vay be.

• ⭐⭐⭐⭐

@lamak-sadla forumu çok yanlış anlamışsınız burası diversityvisa forumu olmadığı için çekiliş kalsada komple iptalde olsa buradan faydalanan, bilgi ve deneyim paylaşımı olmaya zaten devam eder. Henüz tamamen kalktığınında bir ibaresi yok zaten ama amerika için onlarca vize türü varken biri ortadan kalktı diye forumun kalkmasını düşünmeniz garip

• Merhaba, ilk girişini yapan/yapacak olan arkadaşlar, malum belirsizlikler dolayısıyla ne yapmayı planlıyor acaba? Kimler Türkiye’ye dönecek, kimler kart gelene kadar bekleyecek?

• @bkio Benim devam eden Danimarka oturum izini yenileme sürecim var.. Pasaportumu geçici olarak iadesini istedim geldiği an giriş çıkış yapacağım kartımı da Akrabalarım alıp Danimarkaya bana postalayacak..

• @bkio Halihazırda Mart ayı için Los Angeles gidiş dönüş uçak bileti almıştım. Romanya uzun dönem oturum iznini bekliyorum. Bu arada Romanya'da yeni iş arıyorum. Son yıllarda hayatım o kadar karışık ki düşünmek bile istemiyorum. İyilik, güzellik ve hayırlar bizimle olsun.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   B bkaraca 

• @bkio biz girip çıkan kesimdeniz. Benim de merak ettiğim ikinci girişler deneyimleri, yakın vadede planı olan var mı?

• Herkesin yeni yılını kutlar, sağlıklı mutlu ve vizeli bir yıl dilerim.

Benzer Başlıklar

• 4035
  • 22191
  • 7674
  • 22394
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |