Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@barisakkaya Sonunda benim gibi düşünen birisi :)) Hep söyledim hep söyleyeceğim 6.hissim hiç yanılmaz nick nameden anlaşıldığı gibi benim :)) Pasaport şartı ama bu sene ama sonraki seneler geleceğine inanıyorum.

Burda söylemiştimm ✨

• @Witch-Lilith pasaport zorunlulugu gelse guzel olur 😃

• @Hasan-Sevinç attığım videoyu izlerseniz gelecek zaten sızdırılmış.

• ⭐⭐

@Witch-Lilith Gerçek 2027 talimatı ve başvuru sayfası açılmadan sevinmeyeceğim Ancak umarım doğrudur çok güzel olur. Gereksiz sırf hava atmak için başvuranların önüne geçilsin yeterli. gerisi şans işi.

• @Witch-Lilith video ya göre pasaportun imzalı tarafı da taratılarak eklenecek başvuruya.

• @asencan oh oh oh ağzın bal yesin gelsin 😃 ne kadar detay o kadar o kadar iyi 😃

• tahminlerimin çoğu doğru çıkıyor. Bir tebrik eden çıkmadı 😃

• @Witch-Lilith Bence de pasaportlu olacak gelmesi yüksek ihtimal demiştim. Hatta böyle söylediğim için onlarca kişi entry mi beğenmedi 😃 sanırım gelmemesi için totem yapanlar onlar

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Ekto-Oktan Bende bu konuda fikirlerimi belirtmiştim fakat birçok arkadaş hakaret dahi etmişti. Türkiye'den bakınca sanki dünyanın en güvenilir ülkeleri zannediyorlar. Abd'nin birçok eyaletinde durumun ne kadar vahim olduğundan haberleri yok. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Bütün dünya ülkeleri son birkaç yıldır çok kötü durumda fakat ABD bu konuda çok daha kötü durumda. Özellikle şiddet ve cinayet konusunda yüzdeye göre ABD’nin cinayet oranı Türkiye’ye kıyasla yaklaşık %78 daha yüksek. ABD’de rapor edilen tecavüz oranı, Türkiye’ye kıyasla yaklaşık %2,430 daha yüksek Bu çok ama çok büyük bir rakam. ABD’de gasp suçu oranı, Türkiye’ye kıyasla yaklaşık %140 daha yüksek. Evet hepimiz burada olduğumuza göre gitme hayali kurduğumuz ülke ABD fakat gitmek istediğimiz ülke bir harikalar diyarı değil arkadaşlar.

• @Atlantis00 Bence bu durum abd de nerede yaşadığınıza göre değişir houston veya LA de bile çok güvenli temiz düzgün mahalleler var ama yanlışlıkla başka mahalleye girersen sıkıntı olur işte oralardan uzak durmak lazım.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@Onur-Kürekçi Evet hocam zaten belirttiğim gibi her eyalet için söylemedim bunu genel anlamda.

• Yayınlanan DV2027 Green Card başvuru formu görüntülerine göre pasaport şartı, pasaport yükleme bölümü ve ödeme sistemi geliyor.

• Çeşitlilik vizesi olması umrumda değil keşke 100-200 dolar başvuru ücreti de gelseydi pasaportun yanında tadından yenmezdi o zaman

• Yasaklı

Bu ileti silindi!

• @T-C-Kubilay-Dikici eşinize çok daha konforlu bir alan yaratacağınızdan şüpheniz olmasın 😉

• Yasaklı

@Atlantis00, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Ekto-Oktan Bende bu konuda fikirlerimi belirtmiştim fakat birçok arkadaş hakaret dahi etmişti. Türkiye'den bakınca sanki dünyanın en güvenilir ülkeleri zannediyorlar. Abd'nin birçok eyaletinde durumun ne kadar vahim olduğundan haberleri yok. Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum. Bütün dünya ülkeleri son birkaç yıldır çok kötü durumda fakat ABD bu konuda çok daha kötü durumda. Özellikle şiddet ve cinayet konusunda yüzdeye göre ABD’nin cinayet oranı Türkiye’ye kıyasla yaklaşık %78 daha yüksek. ABD’de rapor edilen tecavüz oranı, Türkiye’ye kıyasla yaklaşık %2,430 daha yüksek Bu çok ama çok büyük bir rakam. ABD’de gasp suçu oranı, Türkiye’ye kıyasla yaklaşık %140 daha yüksek. Evet hepimiz burada olduğumuza göre gitme hayali kurduğumuz ülke ABD fakat gitmek istediğimiz ülke bir harikalar diyarı değil arkadaşlar.

Cinayet oranını nüfusa göre oranlarsak daha isabetli olur sonuçta orada 347 milyon kişi yaşıyor ve silah alabilmek çok kolay ,Türkiyede ise 86 milyon , Cinayetler ülkeye mi yayılmış birde o kısım önemli yoksa bu pis yerlerdemi oluyor , Türkiyede suç işlemek oranlara nazaran daha kolay çünkü yatarı yok , infaz hukukunu çoğu kişi bilmiyor , müebbet hapis cezası alınca ooooo seviniyor herkes fakat cezaevinde ölene kadar kalmıyorki , 24 yıl yatarı var sonra serbest , bu suçu işleyen 18 yaşından 1 gün önce işlediyse çocuk sayılıyor ve dahada az yatıyor , Mattia Ahmet Minguzzi cinayetine bakın , müebbet hapis cezası verdiler eee sonra çocuk yaşta olduğu için 24 yıl cezaya düşürmek zorunda kaldı hakim , bu cezanında 3'te2'sini yatınca yani 16 yıl sonra serbest kalacak , adalet mi bu peki? ABD hukuku veya güvenliği ne derseniz deyin Türkiyeden fersah fersah iyi hiç endişe etmeye gerek yok....

• @Witch-Lilith, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Ben ne dedim pasaport gelecek dedim dimi !!! Bu adam görüntüleri sızdırmış ve pasaport giriş yeri ve para ödeme yeri var 03:55 saniyeye bakın. Sızmışşşş.

Gemini da $1 odeme sartinin kesinlestigini, passport sartinin ise yuksek ihtimal oldugunu belirtiyor.

• ⭐⭐

Bu yasa önerisi ile pasaport sayfası taratma tavsiyesi olduğunu biliyorduk.
    Alışılmış tarihlerde başvurula başlasaydı bu önerinin yönergeye eklenebilmesi yasal olarak mümkün değildi çünkü yasallaşması ve itiraz sürelerinin dolması beklenmeliydi.
    Ancak kesinleşen bir ödeme kuralı ( 1usd ) ile ve hükümet kapanması sebebiyle başvurular tarihte görülmemiş şekilde gecikti ve halen başlamadı bir çok insan başlamasını ümit ederken ben gecikmesinden memnuniyet duyarak bekliyorum halen de gecikmesini diliyorum.
    Aralık ayının ilk haftasını geçirirsek bu öneri yasallaşıp dv2027 yönergesine eklenebilir duruma gelebilir.
    Şuan sızan başvuru formu yasal bir site uzantısına dayanıyor bu ciddi bir olasılık ancak yasal dayanağı olmadığı sürece garanti diyemeyiz ama sevindirici bir haber.
    Takipteyiz umarım gerçekten isteyenlere ve gidebilecek olanlarımızın çıkma ihtimalini artıracak her türlü olumlu gelişmeler yaşanır.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@heyysanadiyom Hesaplamalar nüfusa oranla yapıldı zaten. Adalet konusunda oradaki hukuk sistemi hakkında daha çok bilgiye sahipsiniz daha iyi bilirsiniz fakat suç oranları bu şekilde. Oranlar Türkiye'ye göre kat kat fazla. Bunun yanında 2025 Global Peace Index’e göre 163 ülke arasında 128. sırada ABD. Her ne kadar benim de çocukluk hayalim de olsa maalesef iyi bir eyalette ve o eyaletin iyi bir bölgesinde kalabilecek durumumuz yoksa buradan kaçıp abd'ye gitmek çok da mantıklı bir seçim olarak gelmiyor bana. Kendi düşüncem bu hocam. Herkesin fikri ayrı tabii. Ayrıca sanırım pasaport şartı geliyormuş çekiliş için ne kadar doğru bilmiyorum tabii https://x.com/forumgreencard/status/1991230453282476325

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

112

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |