Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @bkaraca Soyle guzelinden bir CURRENT gorsek cok iyi olmaz mi be haha!

• @Shahidoglu neresi için söylüyorsunuz. ankara mı?

• Bugün bülten açıklanır mı acaba ?

• @Murat-Dündar Cuma geceye kadar aciklanir. Bu aralar hep ayin 15 ine dogru aciklaniyor.

• Agam bizimlen egleniyir... Yeni bultenin 8500 aciklanmasi acikcasi sasirtti. Ama benim dusuncem; buyuk buyuk atlayip aylarca oyle kalmasindansa, kucuk kucuk ileleyip Nisan Mayis gibi birden arttirmasi daha iyi, daha olasi. Umudum 2021 senesi gibi ziplamasi.

Umalim ki bu sene de gecen sene gibi vize yakmayip 53-55k vizeyi bassinlar. Hakkimizda hayirlisi

• @sbkandemir Öyle de, 750 kişinin current olması biraz saçma. Bu, birkaç günde verilebilecek vize sayısı. Gecen yil gibi kotanin cok asagisinda vize vererek kapatabilirler yine

• @bkaraca Kesinlikle! 750 artis bence de sacma. 2024 senesinde toplam 53368 vize basilmisken (CEAC data), 2025 senesinde 45873 vize basmislar. hele ki 2023 senesinde 55061 vize basmislar.

Umarim bu sene gonderdikleri illegal gocmenlerin yerini legal gocmenlerle doldurmak isterler de 55bin vize basmayi kabul ederler. Ne olursa olsun tax payer her turlu ise yarar

• ⭐⭐⭐⭐

@bkaraca

750 kişi cut off olmadı, 750 dosya numarası daha ileri ötelendi bülten. Dosya numaraları arasında da boşluklar olduğunu unutmamak lazım. Arada kaç boşluk olduğunu 01.01.26 tarihinde görebileceğiz. Bol şans 🍀

• Öncelikle herkese merhabalar, ds260 formunda new jersey de tanıdığım birisinin adresini verdim, mülakatta başka adres söylesem yada direkt olarak Teksas a gitsem green card ve ssn im için bir sorun olurmu

• @OKANYETER sorularinizi asamalar basligi altinda sormaniz gerekiyor.

mulakat gunu adresinizi degistirebilirsiniz.

• @sbkandemir hakkınızda hayırlısı

• @ATS16 yeni bültenden sonra Viyana'dan mülakat bekleyecek olan kimse yok sanırım excelde göremedim...

• İstanbul’dan Ankara’ya 9’daki mülakatımız için yolculuğumuz başladı... Yarın mülakatı olan tüm arkadaşlara bol şans diliyorum. 🍀

• Bugün Bumrungrad’daydik. Butun islemlerden gectik. Hem enabiz asi karti goturduk hem doktor onayli asi karti.
    Herhangi bir asi olmadan, 11.500 x 2 =23.000 baht verdik
    (2 kisi +25 Yas oldugu icin fiyatlar daha uygun. Saglik ocagindaki asilar (2 kisi tetraxim : tdap+polio, esimde kizamikcik antikoru olmadigi icin 1 x priorix) + eczaneden alinan ( 2 vaxigrip asisi)
    Not: 25 yasindan kucuk her bir birey icin fiyat 15.500 baht olmasi lazim.
    20.11.2025 kapali zarflarinizi alin diye kagit verdiler. Detayli anlatim gelecek. 🙂 dualarinizi eksik etmeyin…

• ⭐⭐⭐⭐

@MKA hayırlı olsun sağlık raporunuz o zaman ☺️ deneyimlerinizi 2026 mülakat deneyimleri başlığı altında paylaşabilirseniz çok daha faydalı olacak talihliler için 👍🏻

• ⭐⭐⭐⭐

@bkio sizinle birlikte çok fazla arkadaşımız var yarın mülakata girecek, hadi bakalım hayırlı olsun inşallah şimdiden hepinize, güzel haberler bekliyoruz yarın sabah hepinizden 🙏🎊🎉🎊🎉

• @winter-is-coming nasıl girsin dosya taşıma kalktı sanırım ancak oturum olanlar

• @sevdemimi Istisna olarak kanun yayinlanana kadar tasimis olanlar girebiliyor. Bilginiz olmadan yorum yapmayiniz lutfen.

• @bkio bizde sabaha karşı 04:00 gibi İzmit den çıkıcaz yola

• ⭐⭐⭐⭐

@winter-is-coming excel’de olmayıp mülakat deneyimlerinde paylaşım yaparlarsa görebiliriz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

164

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |