Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba bu sistemi ne zaman açacaklar acaba keşke 100 dolar giriş ücreti olsa da boşa girip cikmayincada gitmeyen okadar kişi varki insan görünce çıldırtıyor insan. gitmek isteyenler yıllardır katılıyor ama çıkmıyor adam ilk katılımına çıkıyor yok böyle bir şans...

• Merhaba bu akşam açılır umarım en çok pasaport şartı merak ediyorum

• ⭐⭐

@Ecehzr Bu ay geçti gibi geliyor kasımın ilk haftasından umutluyum 🙂 pasaport şartı gelirse tadından yenmez 🙂

• @Ecehzr pasaport şartının geleceğini sanmıyorum gelseydi eğer 1 dolar gibi önceden haberi yapılırdı

• @T-C-Kubilay-Dikici aynen öyle. Üstelik pasaport ve 1 dolar ücreti çok iyi olmuş en azından sahte başvuruların önüne geçiilir. Sadece 3 binlik bi kontenjan azaltmışlar o kadar.

• DV 2027 BaşvurularI başladımı? Bilgisi olan varsa bilgi verirse sevinirim. Başvuru linkini atarmısınız?

• dv çekiliş için fotoğraf çektim. dümdüz ekrana bakıyorum. omuzlar eşit. yüzüm eşit. ama tek takıldığım şey saçım uzun olduğu için arka planı taşırmıyor üstten biraz milim pay var bu elenmeye sebep mi saçlar elenme sebebi olabiliryor mu?

• Green Card Başvuru tarihi belli oldumu ?

• @randomlyselected
    Selam, ben de fotoğraf çekimi için başvuruların açılmasını bekliyorum.
    Başvurular henüz başlamadığı için bir takım değişiklik olursa diye bekliyorum sonuçta
    Ortada belirsizlik var🥹
    Bence fotoğrafçıya giderek garantiye almışsın süper olmuş 🙌🏻
    Ayrıca fotoğrafın için problem olacağını düşünmüyorum ama aklına takılacaksa yenisini dijital olarak aynı fotoğrafçıda çekilebilirsin hem aklına takılmaz😊

• pasaport şartı olacak mı kesin bilgi var mı? yoksa sadece söylentiden mi ibaret?

• ⭐⭐

@freedom kılavuz yayınlanmadı yayınlanırsa öğreneceğiz. bu video

ve bir de instagram gönderisine denk geldim 569210499_18537542476016483_3857659823593376764_n.jpg
    https://www.instagram.com/p/DQLfqGUjWNK/?img_index=10

yalan mı değil mi başvurular açılsa da öğrensek sıkıldık 😃

• @diablo_ercan sadece öneri verilmiş, kesin bir şey yok gibi.

• ⭐⭐

@freedom DV-2027 Program Instructions yayınlanırsa gerçeği öğreneceğiz. orta da böyle bilgi dolaşıyor işte.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@diablo_ercan Bu sene inşallah sadece 1 dolar başvuru ücreti olur. Pasaport şartı yoktur diye çıkartmadım. Umarım bu pasaport şartı seneye başlar.

• @mungoli çıkmayınca gitmemeleri normal değilmi?😁cıkınca giderler zaten

• @Atlantis00 pasaport çıkartmak ne kadar süre alıyor biliyor musunuz ?

• @Zeq Değişiyor açıkçası ben 1 haftada çıkarmıştım ama yoğunluk olursa işler farklılaşır.

• Yasaklı

@Zeq, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@Atlantis00 pasaport çıkartmak ne kadar süre alıyor biliyor musunuz ?

Aralığın son günleri sıkıntı , o günler zam geleceği için millet yükleniyor ve sıra bekliyorsunuz diğer türlü 1 hafta içinde hazırlandığı söyleniyor

• Pasaportum 24 saat içerisinde gelmişti. ertesi gün.

• Pasaport şartı geldi diyelim ki şöyle güzel bir soru sorsam nasil olur?
    Ben de pasaport var fakat eşim ve çocuklarım da yok, başvurmak için onların da pasaportu olması gerekir mi?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |