Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@mertq sağolun, 2 haftalığına gideceğiz ilk giriş için, bu da büyük ihtimal martta olacak(iş ve okul durumlarını ancak ayarlayabiliriz, hem de austine de biraz bahar gelmiş, hava da ılımış olur iyice, yılbaşı heyecanını seneye yaşarız artık orada 🙂 İkinci ve temelli gidişi de yazın okullar kapandığında yapacağız, yani haziran sonu temmuz başı yolcudur abbas.. inşallah tabi.

• ⭐⭐

@aysegul Türkiyedeki mesleğiniz nedir? orada ne iş yapmayı planlıyorsunuz?

• ⭐⭐⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici benim mesleğim satınalma/muhasebe, gittiğimde biraz gezmeyi biraz dilimi ilerletmeyi planlıyorum sonra da school, library gibi yerlerde harçlik kazanacağım rahat bir işte çalışmayı planlıyorum 😁
    Eşim elektronik mühendisi, gidince de kendi mesleğini yapacak, mali yükümüz onun omuzlarında olacak yani 😁 inşallah tabi🙏🏻

• ⭐⭐

@Cigdem-Alisa Ne konuda yardım istiyorsunuz

Başvuru konusunda ise henüz dv27 başvuru konusu yayınlanmadı ama dv2026 nasıl başvurulacağı konusunda konuyu okuya bilirsiniz benzeri oluyor zaten Ücretsiz DV2026 Green Card Çekiliş Başvurusu Nasıl Yapılır?

Dv2027 başvuruları açıldığında dv2027 içinde konu açılacaktır

Soracağınız her sorunun cevabı bu konu başlık altında vardır yoksa yada bulamadıysanız sorunuzu buradan sorun ilgili başlığı size gönderirim

Greencard Loto Başvurusu Soruları

• ⭐⭐

@aysegul Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun 🙂 eşinizin mesleği güzel umarım herşey istediğini gibi olur oraya gidip güzel mutlu olan aileleri gördükçe bizlere güven geliyor. konfor alanımı bırakmak çok zor olacak 🙂

• Merhaba yeşil kart forum ailesi uzun bir aradan sonra tekrar geri döndüm bu sene bizim yılımız olacak

• ⭐⭐

eksilemekte parmak yordurur bu başlık 😊

• Merhaba Arkadaşlar dv2027 başvuruları ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?

• @Volkan-Karataş mulakattan sonra 6 ay icinde en geç

• @Zeq Bu Donald Trump'tır başkasına benzemezzz 😃 adam yıllarca (varsada ben bilmiyorum) ücretsiz green card başvurusunu ücretli yaptı her ne kadar 1$ temsili ücretde olsa yaptı yani 😃 herşeyi beklerim ondan 😃

• @mr-wolf Henüz belli değil bizde onu bekliyoruz 😃 Sinirden çay yaptım haraletimi alsın diye 😃

• @Emre-Kurtulmuş abi askerlik yapmadan gitmek mümkünmü

• @Witch-Lilith trump'ın ilk seçilişi değil ki bu önce seçildiğinde neden yapmadı yapacak olsa o zaman yapardı. bence trumpla vb alakası olmayan birşey

• arkadaşlar bence başvurular 20 dakika sonra başvurular açılıcak

• Az önce Remzi Kulenin videosunu izledim. Greencard başvurusunda pasaport taratma şartı sunulmuş yasa tasarısı olarak. Eğer kabul edilirse, pasaport şartı geri gelecek, tabii kabul edilmeyebilir de... Bunun son dakikaya bırakılması da işin tuhaf tarafı. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

• @Müberra-Dikici

@Müberra-Dikici, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Az önce Remzi Kulenin videosunu izledim. Greencard başvurusunda pasaport taratma şartı sunulmuş yasa tasarısı olarak. Eğer kabul edilirse, pasaport şartı geri gelecek, tabii kabul edilmeyebilir de... Bunun son dakikaya bırakılması da işin tuhaf tarafı. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

evet ben de gordum bir kac forumda daha. 1$ ucreti de olacak sanirim bunlar guzel haber bence. Pasaport + temsili bir ucret spam basvurularin önüne geçecektir.

• @barisakkaya umarım pasaport + ücret konusu gerçekleşir

• @ayran öngörüm açılmaz bu hafta. çekilişe dair yeni tasarılar bekletiliyor(muş)

• @fatiherden çok var öyle giden. askerliğini yapmayan oraya taşındığında konsolosluğa gidip erteleme talebi ya da bedelli yapılabilir

• Yasaklı

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, Sistem son 8 senede başvuruları Çarşamba günü başlatmış. 1 Ekim Çarşamba günü sistem açılmadı, o zaman ikinci Çarşamba 8 Ekim’e kalır dedim. Ki şu anda da sistem açılmadı. Bu da gösteriyorki 15 Ekim Çarşamba’ya kalır başvuru. Sistemin böyle gecikmesinin sebebi hem ücret kısmının eklenmesi ile ilgili yapılan çalışma, hem de yeni güncellemelerin onaylanmasını (pasaport şartı vs.) bekliyor olabilirler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |