Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @tnaz merhaba, ben de universitede calisiyordum ancak gitmeden once istifa ettim. o yuzden borclanma kismini tam bilmiyorum.

• @busra34 teşekkürler. Süreç içinde bilgilendirme yaparsanız çok sevinirim hala waiver yapmayı düşünüyorsanıZ

• J-1 vize sürem dolmak üzere ve acilen vize statü değişikliği yapmam gerekmekte.
    Waiver başvurusu için gerekli tüm belgelerimi eksiksiz olarak hazırladım. DOS a ucretiyle beraber gonderdim. Ancak, online başvuru sisteminde istenen ekran görüntüsünü (screenshot) alma işlemi; sisteme yuklemenin yaklaşık 1 ay sürdüğü belirtiliyor. Vasington Buyukelciligi bu ekran goruntusu olmadan belgeleri gondermeyin diye bir yazi hazirlamis. Vize sürem dolduğu için zaman çok kritik.
    Tüm belgelerim eksiksiz ve hazır durumda. Bu DOS sisteminden alinan belge alindi ekran goruntusu olmadan belgelerimi gondersem olmaz mi problem yasar miyim? tum diger belgeler hazir. Cok tesekkurler cevabiniz icin.

• Merhaba Vasington Buyukelciligine gonderilecek belgeler icinde, Amerika Dis isleri bakanliginin web sayfasindan basvurunun isleme alindigini gosteren ekran goruntusu isteniyor. Dosyalarimi ve odememi gonderdim ama bunun ekrana dusmesi 1 ayi buluyormus. Bu durumda diger belgelerimi Turk Konsolosluguna gonderemedigim icin sure uzuyor. J1 vizemin suresi doluyor ve durum degisikligini acil yapmam icin cok kisa kritik bir surecim var. Bu konuda ki gorusunuz nedir? ekran goruntusu almadan diger belgelerimi eksiksiz Vasington Buyukelciligine gonderirsem bir problem yasar miyim? Cok tesekkurler

• @mugedeniz nih ten postdoc bursu alırsak, waiver a gerek yok mu?

• merhaba ben dv2026 talihlisiyim numaram 21k , 2 yil once wat yaparken j1 aldigim zaman 2 yil kurali vurulmustu. Benim waiver almam gerekiyor mu , 9 ekim 2026 ya kadar 2 yil kurali gecerli sanirim. Aliniyorsa bunu turkiyeden nasil alabilirim, yetisir mi durumu daha once buna benzer bildikleriniz var mi tesekkur ederim.

• @probist Bende benzer durumdaydim 2 yil kdar once. O zaman forumda, eger Turkiye'de mulakata girecekseniz waiver sorulmadigindan bahsediliyordu (tabiki kesin bilgi degildi ama boyle bir problemden de bahseden yoktu.)

Ben garantici birisi olarak waiver islemlerini baslattim ama tabiki mulakattan once yetismedi. Neyse ki mulakatta bu konu sorulmadi. 2 yilimin bitmesine 6 aydan fazla vardi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

145

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |