Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Cevap: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba ben bilgilerimle giris yapamıyorum sisteme konuyla ilgili daha önce deneyimi olan varsa yazabilir mi? Formu gec yollamıstım sanıyorum daha mulakat sıram gelmedi cekilis sayfasına girebiliyoeum orada herhangi bir tarih yazmıyor mail de gelemdi ama ceac giremiyorum maalesef

• 2026 aşamalar sayfasına göz atarsanız bütün soruların cevabı mevcut.

• @yagmurgunes sistemde bir problem var kimse giris yapamiyor su an. asamalar basliginda gorebilirsiniz. ayni zamanda sizden yuksek case numarasi olan arkadaslar KCC'ye mail atarak mulakatlarinin planlanmis oldugunu ogrendiler. KCC'ye mail atarak mulakatinizin planlanip planlanmadigini ogrenebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurgunes
    Sorularınızı sorarken yeni başlık oluştur şeklinde sormayın.
    Ekran Resmi 2025-10-02 11.26.55.png

Sorunuzu sorarken lütfen buraya tıklayın:
    Ekran Resmi 2025-10-02 11.24.50.png

• @ucangeyik cevabınız icin cok tesekkur ederim atma gereken mail örnedği var mı acaba bir de hangi emaile atacagım? Bir kac gundur forumu takip edemiyorum aradım ama bulamadım sorduklarıma cevap cok tesekkur ederim tekrardan

• @yagmurgunes yeterli aramayi yaptiginizi dusunmuyorum cunku bu mail ornegi son gunlerde onlarca kez iletildi.

evet forumdaki herkes birbirine yardimci omak istiyor, bunun icin cabaliyor fakat her seyi hazir beklemenin dogru bir yaklasim oldugunu dusunmuyorum. ilgili basliklari oturup okumanizi tavsiye ederim.

onceki mesajimda mail atmaniz gerektigini soylemem yeterince yardimci olmustur diye dusunuyorum. iyi gunler dilerim.

• @ucangeyik kendim yazdım bir şekilde inananın bulamadım ama istediğiniz gibi düşünebilirsiniz. Cevap için teşekkür ederim.

• Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci bölümünden taşındı  crazycells crazycells 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.8k

| | | |