DV2027 Sohbet Odası
-
Başvuru ayın kaçında başlayacak, yönergede hala açıklanmadı hiç bir bilgi yok.
-
@Atlantis00 bu tür olayların yasal göçmenlerin de başına gelip gelmediğini merak ediyorum. Green card ile gelenlere bir şey yapılmıyorsa şahsen endişelenebilecek bir şey yok diyorum. Kaçak gelenler ise riski alıp bu işi yapanlardı sonuçta.
-
Telefon ile fotoğraf çekeceğim bugün ama nelere tam dikkat etmeliyim bilmiyorum.Bundan önce 2 başvurumda fotoğrafçıda yaptırmıştım o hallediyordu.
-
@dilmel, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Atlantis00 bu tür olayların yasal göçmenlerin de başına gelip gelmediğini merak ediyorum. Green card ile gelenlere bir şey yapılmıyorsa şahsen endişelenebilecek bir şey yok diyorum. Kaçak gelenler ise riski alıp bu işi yapanlardı sonuçta.
ICE kaçak göçmenlere yönelik çalışıyor. Green card i olanlara birşey yapamaz.
-
@Emre-Işık-0 bu numarayı hangi siteden veya nereden takip edebilirim
-
@Ali_deniz44 Ali merhaba B2 vize basvurun olsugunu gordum imza surecinde. Surecin ilerleyen zamanlarinda bilgilendirme yapabilirsen cok sevinirim.
-
-
selamlar Amerika Sevdasını Taşıyanlar ve diğer herkese <3.
-
@mahmutceliker Teşekkürler.
-
-
@Witch-Lilith Ben de bu yıl kendim çekmeyi planlıyorum hocam. Geçtiğimiz sene fotoğrafçı epeyce kurcaladı fotoğrafı, başvuru sırasında farkına vardım "ben niye oynamasına izin verdim ki" diye söylendim durdum kendi kendime. Ayrıca fotoğraf ölçüsü de doğru değildi kendim düzenledim. Şimdi de güvenemiyorum fotoğrafçıya, bakalım çektiklerimiz içimize sinerse onları kullanıcaz bu sene. Bol şans dilerim şimdiden, hayırlısı olsun tüm süreç için.
-
@barisakkaya evet Barış, çok az kaldı vize görüşmesine, görüşme sonrası burada paylaşım yapacağım. Kasım ayında hatırlatın lütfen 🙏
-
@SERHAT-TARHAN DV 2026(Green Card Lottery) aşamaları adlı konu başlığındaki ilk sayfada bulunan excel sayfasi uzerinden takip edebilirsiniz.
-
@Emre-Işık-0 şöyle bişide var , abd den baya bi mal alımı yaptık , bayada tavizler verdik , bunun bu sene için politik etkisi olacaktır , uçaktır , gazdır felan ( gazı 10-15 sene değil 20 sene boyunca alacakmışız , dibimizdeki ülkelerdende almayıp , daha pahalıya taaa okyanus ötesinden alıyoruz ) bu sene bunların olumlu etkisi olur ( bence )
-
@rnc gözaltına alınan turistler, vatandaşlık sınavından çıkan göçmenler vs derken bir çok hatalı işlemede denk geliyoruz onun için yasal gelene bir şey yapamaz demek doğru değil bence
-
@Johnny-B-Goode aynı durum bende var gerçekten çeken kadına diyorum ki abla yüzümü Adriana lima gibi photoshop yapma ben bunla başvuru yapacam tamam tamam bişey olmaz ben bunu hep yaparım sıkıntı yok diyor.Tamam türkiyedeki nüfus memurluklarında sıkıntı olmaya bilir fakat böyle sistemin otomatik elediği tek kusuru kabul etmeyen bir yazılıma gel bunu anlat yani abla bastı blur efektini :D bi anda nur indi suratıma zaten ondan sonrada karar verdim kendim çekeceğim diye.
-
@Witch-Lilith Kesinlikle "ben biliyorum yaaa, biz hep çekiyoruz zaten grinkart" gibi tepkileri oluyor bir de :d
-
@Johnny-B-Goode, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası
@Witch-Lilith Kesinlikle "ben biliyorum yaaa, biz hep çekiyoruz zaten grinkart" gibi tepkileri oluyor bir de :d
Bende ister istemez ülkede ki herkesi nitelikli dolandırıcı gibi görüyorum artık, sebebine burada giremiyorum ama tavsiyem ne zaman kararsız kalsanız, asla ama asla size hizmet veren kişinin söylediklerine güvenmeyin, çünkü çoğu satıcı sizi ikna etmek için hiç çekinmeden, utanmadan ve tereddüt dahi etmeden yalan söylüyor, hani "tam emin değilim" diyen filan yok.
Gittiğim fotoğrafçı bana online için çektirdiğim resmin dijital kopyasını bile vermek istemedi fazladan para istedi kavga ettik.
-
arkadaşlar başvuru tarihi ne zaman başlayacak belli oldu mu ?
-
@kemal85 Emeklerine saygı duyalım elbette ama dijital kopya başına para istemek de yani kavga/tartışma başlatabilecek bir konu gerçekten, insanlarla uğraşmak güç oluyor zaman zaman. Belki de onlar güçleştiriyor bilemiyorum :l
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
7
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum