Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Emre-Kurtulmuş Ankara Şu an 8XX'lerde Kasım ayı için mülakat planlamadı çıkar ya da çıkmaz garantiye almak istedim olmazsa Danimarkaya taşınacağım zaten


  • @tanerkaya Benim de takip edebildiğim bu kadar. Dosya Taşıma mantiki olarak sayıları düşürebilir gibi gözükse de sayılar yine aynı kalabilir. Bakarsınız değişir. Daha yüksek CN'ler de mülakat alabilir. Bu dönem diğer dönemlerden farklı olacak. Konsoloslukların performanslarını merakla takip edeceğiz.


  • @Emre-Kurtulmuş 43xx'e gelmemesinin imkanı yok hocam. kişinin tekrardan başvuracağını söylemesi hata 😆


  • @RyanSnowace 2026 talihlisiyim ne zaman mülakat alacağım bilmiyorum bu mali yıl içerisinde.


  • @Selimdiskaya52 ne zaman alacağınızı bilmiyorum ama garanti alacağınızı biliyorum hocam. belki nisan-mayıs-haziran aylarında olabilir


  • @Selimdiskaya52 Hocam sen yetişirsin ya, inşallah. önümüzdeki ilkbahar-yaz arasında randevu alırsın bence.


  • Arkadaslar , passport șartı geldi. Passport numarasi degil . scan yapip gönderilecek.


  • @mertq Yaz ayına kalmaz.


  • @mertq 2025 gibi ilerlerse pozitif düşünürsek Haziran ayı gibi oluyor ama bu dediğim 3XXX-4XXX lerde olup dosyasını taşıyan Türk vatandaşları sayesindeydi

  • ⭐⭐

    @Selimdiskaya52 hocam geçtiğimiz senelerin excel tablolarını incelersen az çok tahminin olur her yıl kendi içinde dinamikleri var ankaranın performansını tahmin bile edemiyoruz her geçen yıl daha da yavaşlıyorlar. umarım bu sene farklı bir sene olur dosya taşımada kalktığı için dv27 bekleyen bizler her geçen yıl umudumuz bir tık daha azalıyor.


  • current olması önceki current olup mülakata giren sayıya göre mi ilerliyor?

  • ⭐⭐

    Bakındım ama bulamadım. Dosya taşıma işlemi kapanmış sanırım, peki AOS için böyle bir durum var mı? Turist vizesi ile gidip orada statü değişikliği şansı hala geçerli mi merak ettim...


  • Instagram'da ve bazı çeşitli yerlerde böyle bir olaydan bahsedildiğini gördüm (https://www.instagram.com/reel/DOmW8K4Eo92/)

    Dikkat etmek gerek demek ki.

  • ⭐⭐

    @SUAT-GUNAY Evet geçerli elimizde bi o kaldı 🙂

  • ⭐⭐

    @dilmel daha önce forumda bir konuda okumuştum tam hangi konu altında bilmiyorum aklımda kaldığı kadar kısmını yazayım greencard sahibi bir kişi türkiyede 2 sene kalmış daha sonra amerikaya dönerken havalimanında memur neden bu kadar uzun kaldığını sorduktan sonra greencard elinden almak istemiş greencard almak memurun görev alanı değil bu yüzden kendi isteği ile verdiğini göstermek için forumu imzalamasını istiyor bunu imzalamazsanız sizden greencard alamayacağını ama göçmenlik hakiminin karşısına çıkması gerekir.


  • @dogan28 Kardeşim İmzanı gördüm kıl payı kaçırmışsın ya. Çok üzüldüm adına. Yeni gördüm seni ve imzanı 😕


  • Arkadaşlar herkese bol şans. Sadece bir hususta fikrimi belirtmek isterim. Bence buradaki çoğu kişi kuraya giremeden zaten fotoğraf kriterlerinden dolayı eleniyor. Çektiğiniz fotoları https://www.greencardphotocheck.com/tr/ buradan yükleyip uygunluğunu kontrol ettikten sonra başvurunuzda kullanın.

    Eğer hatalı foto eklerseniz zaten direkt eleniyorsunuz. Herkese bol şans.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @blueboy21 resmi siteden kontrol edilmesi daha güvenilir olabilir bence


  • @Kekw ben de cok üzüldüm kardeşim, hatta benimle aynı kaderi paylaşan kader arkadaşlarım içinde üzüldüm ama pes etmeden yeni yollar aramaya devam.

  • Yasaklı

    herkese bol şans...ilk basvurum olucak allahın izni ile bana çıkıcak...rüyamda cıkan numaraya kadar gordum. ruyamda gordugum rakamı hemen sabah kız kardesıme watsapptan attım..umarım gerçekten gitmek isteyen kişiler başvuru yapar..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum