Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar 24 yaşımdayım üniversiteden radyo televizyon sinema bölümünden yeni mezun oldum ve dil okulu ile ingilizcemi geliştirmek istiyorum. F1 vizesine başvurmayı planlıyorum, pasaportumda 2022 ye ait bir ispanya schengen vizesi var ve 2023 de bir yunanistan reddi var. sizce bu şartlarda vizeden onay alma ihtimalim nedir? Şimdiden cevaplayacak herkese teşekkür ederim.

• Dil okulu önerisi olan var mı arkadaşlar. ELS ile gitmeyi düşünüyorum.

• @Efe-İlhan Neden olmasın ki. Ben hiç çıkmadım 27 yaşındayım ben de denemeye karar verdim.

• @MakeUSAGreatAgain genelde f1 vizelerinin yüksek reddedilme oranları olduğu için bilgili arkadaşlar varsa diye yazmıştım

• @Efe-İlhan Nasıl bir cevap bekliyorsun ben tüm konuyu okudum hiç yurt dışına çıkmayıp alanlar, 2. başvurusunda alanlar var. %50 %40 ihtimal var işte .

• Arkadaşlar bankadan hesap için kağıt alacağım da paramın çoğunluğu hissede duruyor. Hisseyi gösterebilir miyim istenilen tutar için?

• Merhaba, ben coğrafya öğretmeniyim. Master yapmak istiyorum. Tr den 3.0 gno ile mezun oldum. Izlediğim bir video da ücretsiz kabul almak için lisansta iken projelerde yer almak önemli bir unsur minvalinde bir yorum yaptı, arkadaş. Bu durum master başvurularında dezavantaj mı yaratır yoksa proje yapmadan tamamlayan birine nazaran avantaj mı sağlar?

• Arkadaşlar dil okulu için başvuru yapacağım. En başta başvuru ücreti istiyor ve I-20 formu almak için eğitim ücretinin de tamamının ödenmesi gerekiyormuş. Bu şekilde mi oluyor? Vize almadan eğitim ücretinin ödenmesi gerekiyor mu? Yardımlarınızı rica edeceğim.

• Selamlar ABD ye f1 vizesi ile 3 aylığına dil okuluna gitmeyi düşünüyorm boston ya da ohio/cincinnati taraflarına. Dil okulu fiyatları 3 aylık 4k civarı ben 15-20k arası dolar göstereceğim ayrıca babam memur ve üstüne ev var sponsor olarak da onu gösterebilirim daha önce Almanya norveç gibi ülkelere gittim ayrıca yeşil passaportum var vize alma şansım sizce nedir?

• Bu ileti silindi!

• Arkadaşlar yakın zamanda vize görüşmesine gitmiş birileri var mı? Son zamanlarda çok sessiz burası. Kimse denemiyor mu?

• dv2026 çıkmazsa ben seneye f1 ile gitmeyi deneyeceğim o zamana kadar sanırım kimse denemez

• @MakeUSAGreatAgain

Daha once de dedigim gibi her okul %100'unu istemiyor. Okul ile gorusurseniz ne kadarini onden odemeniz gerektegini soylerler. Or: https://www.ccny.cuny.edu/cps/international ornek internetten buldugum bir okul %50 depozito istiyor.

Okuldan okula degisir.

• rkadaşlar , herkese merhaba, benim aylardır kafamı kurcalayan bir konu var, Ben Amerikaya J1 traniee(18 aylık) vize ile geldim, Programımı başarı ile tamamlayıp, ülkeme dönme şartı olan 2 years rule kuralını , waiver alarak kaldırdım, Yaklaşık 6 aydır Abdeyim, 3 aydırda dil okuluna kayıtlıyım, Seneye mart - nisan gibi Türkiyeye dönmeyi hedefliyorum, F-1 statümü vize haline getirmeyi düşünmüyorum, Hale hazırda 2026 ya kadar geçerli bir turist vizem var, şimdi asıl sorum şu sizlere, Ben ileride tekrar J1 vizesi ike trainee programına gelmeyi düşünüyorum, Ve 2026 da dolan turist vizemide uzaktan yenilemeyi planlıyorum, Öncelikle turist vize i yenileceğim, Bu yaptığım change of status işlemi ileride ki diğer vizeleri almak için yapıcağım işlemlerde karşıma çıkarmı? çıkarsa nasıl çıkabilir, benim düşündüğüm şekilde daha önce vize alanlar oldumu, yani benim yaptığım şeyleri yaparak,Lütfen beni aydınlatın, teşekkür ederim.

• Merhaba, mezun olup uzun süre sonra tekrar okula başvuru yapan kişiler boşlukta kaldıkları için red alıyorlarmış. ben bir yıl önce 2023te yüksek lisansı bitirdim şuan da doktoraya başvuru yapıyorum o da fall 2025te başlayacak, yani 2 yıl boşta kaldım bu bir sıkıntı yaratır mı? tabi ben bu süre içinde çalışıp para biriktiriyordum. ayrıca b2'den red aldım bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz visa alma ihtimalı daha düşük olur mu?

• Merhabalar. Arkadasimin cocugu buraya Abd ye F-1 le okumaya gelmis. Üniversitede master yapıyor. Ulkeden is teklifi gelmis yarim zamanli online bir sirkette. Kendi ulkesinde online sirkette calisirken de illegal olur mu bu işte calismak? Para amerikadaki hesabina degilde ulkesindeki hesaba yatsa mesela. Ya da okul disi bir sey oldugu icin en bastan illegal mi olmus olur?

• Merhabalar lise mezunuyum 19 yaşındayım amerikaya dil okuluna gitmek istiyorum nereleri önerirsiniz?

• Merhabalar, abd lisans f-1 vizesina başvurucam fakat başvurular askıya alınmış ne yapacaz. bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?

• Merhaba F-2 vizesine randevu alabilmek için evli olma şartı var mı acaba? Randevu günü evli olduğumuzu varsayarak soruyorum.

• @Efe-İlhan vize reddinizi siz belirtmediğiniz sürece göremezler. Amerikan sistemi ile schgen ülkeleri sistemi farklıdır

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |