Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

San Francisco’da güvenilir tamirci arıyoruz

Taşındı İlan ve Duyuru
1 1 81 1

• Merhabalar,
    Bu forumun ne kadar faydalı olduğunu bildiğim için ilk aklıma gelen burada konu açmak oldu. Eski konuları aradım ama her hangi bir konu ile karşılaşmadım. O yüzden yeni açmak durumunda kaldım.

Bir kız arkadaşım San Francisco’da yaşıyor. Hem yüksek lisans yapıp hemde çalışmak durumunda olduğu için pek zamanı yok. Arabası geçen gün arıza yaptı. Maddi anlamda zorluk çekse de mecbur bir tamirciye gitmiş ama sorunu çözememişler ve gereksiz yere bir parça ücreti de almışlar. Sizden ricam tanıdığınız bildiğiniz güvenli tamirci varsa bizi yönlendirip arkadaşıma yardımcı olmanız. Ben farklı eyalette olduğum için california’ya hakim değilim. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Umarım iyi bir tamirci bulup, en azından kızın başındaki bu belayı uzaklaştırırız.

• crazycellsC crazycells bu başlığı Ehliyet ve Araba bölümünden taşıdı

Benzer Başlıklar

• Florida’da Jinekolog Arıyorum

İlan ve Duyuru sağlık kanser jinekolog
    3
    0 Oy
    3 İleti
    244 Bakış
    MySeaM
    @snmsnm Gecmis olsun! Sizin hem oncology hemde gynecology alaninda uzman bir doktor/clinic bulmaniz lazim. Bu tur uzmanlari genellikle kanser merkezlerinde bulabilirsiniz. Digerleri bu alanda cok uzmanlasmis olmuyorlar. Eger primary doktorunuz veya family doktorunuz varsa, kendisinden sizi bu alanda uzman bir doktora refer yapmasini isteyin.
  • Kitchen Cabinet Sales Manager Arıyoruz (San Francisco Bay Area - CA)

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    96 Bakış
    T
    Mutfak/banyo dolaplari dizayn ve satisi yapabilecek tecrubeli ''sales manager'' ariyoruz. Dogaltas sektorunde 20 yildir hizmet veren firmamizin, mutfak/banyo dolaplari bolumunu yonetecek, Ingilizce'ye cok iyi derecede hakim (Okuma-yazma-konusma), Halen Amerika'da ikamet eden ve calisma izni bulunan adaylar, Sektorde tecrubeli (Ozellikle mutfak dolap dizayn isinde daha once manager seviyesince calismis), Full time calisacak, Adaylarin bu ilana basvuru yapmalari rica olunur.
  • E1 tüccar vizesi Ortak Arıyorum!

İlan ve Duyuru
    4
    1 Oy
    4 İleti
    485 Bakış
    A
    Hala projeye devam mı?
  • delaware newark bölgesinde kiralik oda veya apartment arıyorum

İlan ve Duyuru
    9
    0 Oy
    9 İleti
    607 Bakış
    O
    @ayvalik10 Yok hocam onlar click bait . Güncellemiyorlar . Aradığımda o daireler kiralanmış oluyor başka daireleri öneriyorlar 1000 + faturalar şeklinde. Kayıt ettiklerim var iron hill'' gibi yer açılırsa gidip konuşacağım . Ben daha çok 700$ gibi bulurum diye düşünüyordum fakat bölge sandığımdan daha pahalı imiş .
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

28

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k