Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu sene çıkmadı seneye bakacağız artik

• Yine cikmadi. Yerimizi alalim bari.

• Tekrar buraya geldim :D,belki önümüzdeki sene yüzüm güler 😃

• @Murat-4 Kesinlikle. Katılıyorum.

• @mels Nedense böyle bir gerçek var. Öylesine başvuranlara daha çok çıkıyor sanki.

• @mels
    Gerçekten anlayamıyorum bazılarının case numaraları yüksek yüksek oluyor dosya taşıma yapabilecek imkanları da yok durumları da yok öyle güme gidecek yani dediğiniz gibi gerçekten herhalde çok istiyoruz diye çıkmıyor istemeyen tam imkanı olmayan tesadüf eseri başvuran herkese çıkmış anlayamadım biraz inancimi getiriyorum artık herhalde sadece şansım olduğuna dair çok da kötü oldum açıkçası dünden beri kendimi çok kötü hissediyorum bayağı bir boşluğa düşmüşüm gibi EB3 vizesine baktım onda da emin değilim çünkü güvenemiyorum parayı alıp yarı yolda bırakabilirler emin olamadım

• @Murat-4 abi çok sinirleniyorum gerçekten deliriyorum dünden beri kaç tane tane şey okudum case numaraları yüksek dosya taşımaya imkanı yok 15.000 $ gösterme imkanı yok ama çıkmış öylece onların hakları güme gidecek yani gerçekten o kadar deliriyorum ki şu olaya kendimi çok kötü hissediyorum dünden beri çok kötüyüm odaklanamiyorum toparlanamadım hala ama böyle şeyleri gördükçe daha da deliriyorum çıldırıyorum yani hakka giriyorlar bu şekilde de dediğiniz gibi gerçekten artık dava gibi bir şey yapmak lazım ama onun için de para lazım onun için de ciddi bir şey lazım tek başıma kalkıp ne yapabilirim onu da bilmiyorum

• @hadi-BE 😅 sorma valla 😃

• @ari-luli dediğiniz gibi insan sinirleniyor ama tek başına yapılabilecek bişey değil, imza toplanır dava edilir, avukat ücreti falan masraflı olur, bende sinirliyorum yakamı kurtaramıyorum bir türlü ama yapıcak bişey yok bir iki ülkeye gidip pasaportu biraz doldurup turist vizesi ile gitmeyi deniycem olmazsa en azından turist olarak gitmiş olurum, dünden beri hala kafam orada çıktım motorla biraz dolanayım dedim, baktım benzin bitecek ben hala toparlanamıyorum döndüm geri geldim 😂 başka yollar diğer vize türlerini denemek gerek, yasal ve yasadışı yolları iki üç senedir araştıran biri olarak aklıma başka bişey gelmiyor.

• @Murat-4 eb3 vizesi diyorum ama emin olamıyorum parayı bir şekilde hallederim almaya çalışırım borç ederim falan ama %100 güvenilir mi ondan emin olamıyorum

• @ari-luli parayı bende çözerim ama önceden araştırmıştım biraz, verdikleri maaş oraya tek kişi gideceksen geçinmene yetersiz ek iş yapman lazım, birde iki üç sene bekleme süresi var, sonradan düşündüm vazgeçtim haa şeyde diyebilirsin burada zaten senelerce başvuruyoruz çıkmıyor üç sene öylede böylede geçiyor, o da senin bileceğin bişey başvuran bazı arkadaşlar vardı fakat süreçleri devam ettiği için bilgi veremezler muhtemelen bakmadıysan şöyle bir başlık var incele istersen eb3vize.com İstihdam Bazlı Green Card

• selamlar, bu sene ilk iki sene yıktığı kadar yıkmadı ya gshjdhfghs insan hakikaten alışıyormuş zamanla, dördüncüye kısmet ne diyelim

• Yerimizi aldık yine 🙂

• Üçüncü başvurumda da çıkmadı. 2027'den devam inşallah. Bu arada benim gibi 2027 kovalayan arkadaşlarla da tanışmış oluruz. Herkese bol şans 🙂

• @Murat-4 çok teşekkür ediyorum bir yıl idare ederim bir şekilde hele bir gidelim de eb3 vizesi alınca evli olursa. Eş de almış oluyor mu da lottery gibi

• @ari-luli rica ederim, evet beraber gidiyorsunuz, eşiniz ile gidicekseniz daha kolay, biriniz eb3 için olan yerde çalışırsınız diğeriniz normal bir işte çalışırsınız maddi daha az sorun olur sanırım.

• @fenster bol şans

• @Murat-4 teşekkür ediyorum ben bekarım da öğrenmek istedim teşekkür ediyorum

• hayaller 5. tura kaldı

• DV 2027 macerasına yeniden hoş geldim; hayallerimin green card’ına bir adım daha yakınım ve ortağım. Kim bilir, bir sonraki belki ben olurum..yerimi alma zamanı..
    DV2020: HNBS
    DV2021: HNBS
    DV2022: HNBS
    DV2023: HNBS
    DV2024: HNBS
    DV2025: HNBS
    DV2026: HNBS
    DV2027:??????

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |