Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Şunu farkettim evli çiftlerde genel olarak kadın eşlere daha çok çıkıyor. erkeğe çok nadir çıkıyor. youtube ve diğer sosyal platformlarda sonucuna bakan çiftler hep kadın tarafında olumlu çıkıyor. çok garipsin AMERIKA

• Bu ileti silindi!

• Evet ikinci hnbs hayırlı olsun bana
    Kazanan varsa tebrik ederim umarım mutlu sona ulaşırsınız

• ⭐⭐⭐⭐

@ATS16 çok teşekkürler, 2 yıl öncesine kadar çok hakimdim herşeye, şimdi bazı değişiklikler olmuş Viyanalar vs (bu casenumber için gerek kalmaz inşallah gerçi) :)) okuyacağım şimdi 2025-2026 tekrar herşeyi. Sağolun tekrar.

• Kazanan arkadaşları tebrik ederim. Allah yolunuzu açık etsin inşAllah.

• yine olmadı 🙂 kazananların yolu açık olsun.

• Hnbs şaşırmadım zaten

1. Deneme yine X2 HBNS

• good bye!

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Evet tekrar kontrol ettim, çıktı gerçekten ve case numberım 1XXX, yani şanslıyız galiba 🙂
    Eşimle birlikte yıllardır x2 şeklinde başvuruyorduk ve çıkmıyordu, bu sene bana çıktı

Tebrikler. Biraz profilinizi anlatabilir misiniz? Aile, iş, eğitim, finansal durum gibi..

Ben de çıkmayanlardanım…

• @aysegul, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Evet tekrar kontrol ettim, çıktı gerçekten ve case numberım 1XXX, yani şanslıyız galiba 🙂
    Eşimle birlikte yıllardır x2 şeklinde başvuruyorduk ve çıkmıyordu, bu sene bana çıktı

Abla sen ilk başta baktığında çıkmamıştı şimdi baktın çıkmış mı ben mi yanlış anlıyorum? Acaba confirmation numberı mı yanlış girdim ya of, soyadı küçük harf mi büyük harfle mi yazıyoruz bende i var büyük I yazıyorum. 3 senede belkide çıktı ufak hatalardan kaçırdık belli mi olur. Yahu kötü birşey için çekiliş yapsalar ilk sıralarda adım çıkmazsa namertim, iyi bir iş için ya hayatta çıkmaz bana 😭😭😭

• @aysegul Tebrikler, Ankara'dan rahat bir şekilde alırsınız, almalısınız diyeyim ya da kesin konuşmayalım yine de 🙂

• @aysegul Bu case number ile araştırma yapmanıza sanki en azından dosya taşıma için gerek yok ya :))

• @oz4nkilic tesekkur ederim umarim hakkini veririz

• @mustafafsin Hayatın bu bölümde çok şanslıymışsın. Eğer iyi bir insan isen hayatının pozitif yönde ilerlemesini dilerim.
    Good luck to you.

• good bye!

• Merhaba nişanlım greencard talihlisi 17bin sıra numaramız. Dosya taşıma ve diğer süreçler için önerebileceğiniz danışman var mıdır işinin ehli olan?

• @SEDATgk Soyadın yerine adını yazmayı dener misin?

• @poyraz-Korkmaz
    Ben de geçen yıl çok ağlamıştım. Bu yıl ağlamadım artık alıştım sonuçta 5. Deneme de olumsuz üstelik x2 başvuru. Ümidimi kaybettim. Eşim 50 ye kadar başvururum Allah ömür verirse diyor. Yaşımız 40.
    Çıkana nasıl çıkıyor bu duyguyu çok merak ediyordum ama dediğim gibi artık ümitlenmeyeceğim. Kendi açımdan bu defteri kapattım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

• ⭐⭐⭐⭐

@yasinyasa çok teşekkürler, hepimiz için herşeyin hayırlısı 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |