DV2026 Sohbet Odası
-
Herkese bol şans dilerim şimdiden
-
-
Ds-260 formunda Amerika'da ne iş yapacaksınız sorusuna askerlik desek sizce sorun olur mu? Düşünüyorum çünkü
-
@Kesinİzmirli ahaha ay güldüm 😀
-
@cvatulip, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
İzmir ses ver İzmiiir
İzmirlilere daha çok cikiyo diye bir söylenti var 😃
-
@yasinyasa tecrübe ettik . Sonu iyi bitmedi ama olsun denemeye değer ..
-
@Nurdilan-Tekdemir takip ettiğim bir astrolog vardı onu izleyip detaylı bi promt yazmıştım. bana da baya anlattı, farklı sitelerden de gösterdi ,ay ay neler olacağını söylüyor. Özellikle yurt dışı işlerini sormuştum. Güzel şeyler duyunca motive ediyor insanı. ddd
-
-
@tugcebkdgl süper konya merkez mi? excell tablosuna bakıyorum konyada kazanan az görüyorum baş vurular az olduğu içinmi yoksa şansız olduğumuz için mi bilmiyorum :)
-
Son 5 saat.
-
@vPhoenix 59 yaşında kazanıp giden olmuştu :)
-
@Ozden-0 Hahahaahaahahahaaha
-
@T-C-Kubilay-Dikici Başvuru azdır bence
-
Başvuran ve bekleyen herkese şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Başta en yakınımdakiler dahil olmak üzere isteyen forumun en eski müdavimlerine çıkar umarım. Şimdiden herkese hayırlı beklemeler biz sıramızı saldık 🫡😀
-
@Zafer-Kalik umarım öyledir coğrafya kaderdir derler ya bende ileride ikametgah kaderdir demeyim :)
-
Herkese merhabalar. Forum düzenli okuyup takip etsem de iş güç derken sohbet odalarında sadece başvuru ve sonuç zamanlarında bulunabiliyorum. Ama yine de tabi ki bugün ki sonuçlar için iyi dileklerimi iletmeye geldim.
Umarım gerçekten ihtiyacı olan fırsatı değerlendirerek hayatını çok daha iyi bir seviyeye taşıyabilecek kişilere çıkar. Şimdiden bol şans ve mülakat, Amerika hayatı gibi bence asıl meşakkatli kısımlarda Allah yardımcısı olsun kazanan kişilerin.
-
@Onurfidan ay hadi inşallah😀
-
@cvatulip, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
İzmir ses ver İzmiiir
Yerimizi aldık bekliyoruz :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@goyro666 bir hnbs göreceğimiz güne daha mı geldik ne 😄
-
bu forumun discord sunucusu var mı?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
20
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum