Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Benim profil fotoğrafını kaleci Rüştü’ye
    Benzettim bu sene hadi hayırlısı bu sefer gol yemeyiz inşallah.

• Son gün dehşetül vahşet bir heyecan sardı bütün heyecanımı son güne saklamışım resmen

• @ATS16 hocam, buraya DS-260 formu ile ilgili soru sorabiliyor muyum?

• bu benim 4 defa başvurmam eğer bu seferde çıkmaz ise artık daha fazla kendimi üzmeyeceğim ve buna umut bağlayıp amerikaya gidip yeni bir yaşam kurma hayalimi temelli olarak rafa kaldıracağım , rüyalarıma kadar girdi malesef ailenin şansız çocuğu olarak tüm ailemi amerikaya göndermede rol oynadım bu çekiliş ile bu son bekleyiş tam bir senelik süreçte neredeyse son saatler içerisindeyiz sonuçların açıklanmasında herkes çok istiyor biliyorum umarım en çok isteyenler kazanır bu piyangoyu. Bu yazıyı da buraya yazmak istedim.

BEN deniz : HAS BEEN NOT SELECTED

• arkadaşlar confirmation number 2026EU ile başlayan numara mı? diğeri mi ?

• @hello-everyone, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

arkadaşlar confirmation number 2026EU ile başlayan numara mı? diğeri mi ?

2026EU ile başlayan case number.. sonuçlar açıklandığında eğer kazanırsanız bunu o zaman öğrenirsiniz.. diğeri dediğiniz hangisi??

• @hello-everyone bu söylediğiniz case number, confirmation number size başvuru sonrasında verilen 2026 ile başlayan numaradır.

• Yerlerimizi alalım ama baştan söyleyim her yer çökecek. Oturduğum koltuk bile 🙂

• 6 yıl oldu. Kime tavsiye ettiysem çıktı. Bir ben kaldım. 6 yıl sonra diyorum ki artık çıksa da sanıyorum gidemeyeceğim. Para kalmadı enflasyondan dolayı.

• @hello-everyone 2026 ile başlıyor benimki ama eu yazmıyor devamında 5T ile devam ediyo

• @zakaria yalnız değilsin

• @ugurksknbck 🙂 o numara eu ile başlayan seçilenlerin dosya numarası. Sende benim gibi nasıl yokluk çekiyorsanız artık

• @byhero diğer arkadaş conf.n ı 2026eu olarak yazmış ona cevaben yazdım

• benim 2026VİZ3 ile başlıyor yoksa 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@hello-everyone

Confirmation number 2026 ile başlayıp harf ve rakamlardan oluşan toplam 16 karakterden oluşan numara. Adınızda ve/veya soyadınızda Türkçe karakter var ise, caps lock açık şekilde tumunu İngilizce karakterler ile yazarak kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Örnek: 20261O0DZWY3DOV9

• @byhero, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

6 yıl oldu. Kime tavsiye ettiysem çıktı. Bir ben kaldım. 6 yıl sonra diyorum ki artık çıksa da sanıyorum gidemeyeceğim. Para kalmadı enflasyondan dolayı.

Yanlış anlamazsanız siz 2021 dede para olmadığı için gidemeyeceğinizi kayınpederinizin size para vermediğini söylüyordunuz sanırım o zamandan bu zamana çok bişey değişmemiş hayatınızda

Düzeltme :
    Profilinize baktım doğruymuş 2022 yılındada çıksa gidemeyecektim zaten demişsiniz bence artık başvurmayın boş yere 🙂

• Houston da oda fiyatlarına bakıyorum.
    Fiyatlar uçmuş gitmiş ABD de.
    Bakalım hayırlısı çıkarsa

• Vallaha canlar teorilerinizi büyük keyifle okudum. Ben Türkiye'de ki girişimimiz için erkenden gitme şansı olabilir ve oradaki girişimlerle irtibat kurabiliriz diye başvurmuştum ancak proje bürokratik engellere takılınca (hayaller dolu ülkemiz sağ olsun), artık yaşam bazlı bakıyorum. İlk defa başvurdum ve mühendisim.

Bu arada bence de Amerika gibi bir ülke rastgele tümünü almaz gibi geliyor bana da. Ama olur da çıkarsa mutlaka bilgilendiririm. Herkesin gönlünde ki olsun. 🙂

• @denizkanmaz0633 Hey Deniz merhaba😊, yarın olumlu dönüş alırsam tabi olumludan ziyade cn de dikkate alarak gerekli olan aksiyonlar ds260 veya dosya tasıma(umarım gerek kalmaz😖) işlemleri halletmek için 2 gün iş yerinden izin alacağım. Amerika da ise para kazanıp yazılım eğitimi alarak kariyer yapmayı hedeflemekteyim.

San Fransico duy beni

• bizim turkler ozellikle houston'a gidiyor neden bilmiyorum 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |