Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Arkadaşlar açıköğretim üzerinden 2 yıllık aşçılık okumayı düşünüyorum. mezun olduktan sonra ise hemen bir acenta vasıtasıyla amerika da internship uzun dönemli(12 ay) staj yapmayı planlıyorum. 6 acentaya sordum. 4ü dedi ki yapabilirsin dedi. fakat 2si de dedi ki açıköğretim okumak bu programın şartlarını sağlamıyormuş ve olmazmış. kafam karıştı bende buraya başlık açayım dedim. açıköğretimden okuyup da giden var mı veya bilginiz var mı bu konu da? yoksa bile fikirlerinizi duymak isterim.

• Bende bu programa başvurmak için açıköğretim aşçılık yazmayı düşünüyorum 2.üniversite kapsamında başvurular yazın oluyor.senin gibi bende birçok firmayı aradım görüştüm açıköğretim oldugu orada belli olur felan dedi yaşımda 29 oldugu için sanırım pek güvenmedi.Bir arkadaşımın gittiği bir firma vardı o pandemi zamanında online bir sertifika alıp gitti.sonra gelip mezun oldu şimdi bir havayolu şirketinde hostes kariyerine çok artısı oldu.benim aklıma şunlar takılıyor bir açıköğretim sıkıntı olurmu buna göre bir hikayemi uydurmam lazım ikincisi yaşımdan dolayı red alırmıyım.ben deniyeceğim buradan tecrübelerimi aktarırım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

131

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.5k

| | | |